Kendte

Se alle kjolerne fra SAG-awards 2020 (og billedet, der fik internettet til at eksplodere)

Der var fuld knald på smukke kjoler, glitrende diamanter og A-liste-kendisser, da det 26. Screen Actors Guild Award-show blev afholdt i Hollywood den 19. januar. Og så var der vist noget med et kram mellem Jennifer Aniston og eksmanden Brad Pitt, der gjorde internettet rødglødende...

Årets første måneder er som bekendt højsæson for de helt store begivenheder i Hollywood. Golden Globes kickstartede sæsonen den 5. januar, og i forgårs fulgte så Screen Actors Guild Awards (SAG), der fungerer som optakt til den helt store finale, nemlig det store Oscarshow, der løber af stablen den 10. februar i år.

 

Som de foregående år glimtede stjernernes kjoler og smykker om kap med blitzlysene på den røde løber, og især Jennifer Aniston stjal rampelyset til showet. Både fordi den 50-årige filmstjerne og tidligere "Venner"-skuespiller så forrygende ud i en ganske kropsnær Dior-kjole - og fordi hun og eksmanden Brad Pitt lagde internettet ned, da de omfavnede hinanden i offentligheden for første gang efter deres dramatiske skilsmisse for 15 år siden. Brad Pitt blev som bekendt gift med Angelina Jolie i 2004, men med parrets skilsmisse i 2016 begyndte rygterne om en genforening med Jennifer Aniston at florere.

LÆS OGSÅ: 13 mænd, vi sukkede over i 90'erne

Og se lige det fine billede, som internettet svømmer over med i disse dage:

 

LÆS OGSÅ: Kan du se ligheden? 54 Hollywoodstjerner, der ligner hinanden

Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her

Se alle de smukke kjoler fra dette års SAG-Awards her:

Galleri: Se alle kjolerne fra SAG-awards 2020

 

Læs mere om: