Harry og Meghan på vej til Endeavour Fund Awards
Underholdning

Dette billede af Harry og Meghan går verden rundt

9. marts 2020
af Freja Bang Lyngbo
foto The Mega Agency.
Det romantiske billede af Harry og Meghan har fået hjerter verden over til at smelte. Her er historien bag.

Den britiske fotograf Samir Hussein havde alle odds imod sig, da han torsdag aften skulle fotografere de to udtrædende medlemmer af kongehuset, Prins Harry og Meghan Markle. Herugen og hertuginden var på vej til Endeavour Fund Awards i London - deres første arrangement efter offentliggørelsen af, at de træder ud af kongehuset til april. Det var mørkt, og det regnede, og forhåbningerne om at fange et godt øjeblik var nærmest ikke-eksisterende. Parret gemte sig under en paraply, da de trissede hen ad fortovet, begge i blåt. Samir Hussein stillede sig klar til at knipse momentet:

LÆS OGSÅ: Her er videoen, ALLE taler om lige nu

- Det øsede ned, hvilket kan være meget vanskeligt, når du fotograferer med blitz. Samtidig betød det, at Harry og Meghan ville gemme sig være under en paraply, hvilket gør det svært at få et 'rent' billede af parret, sagde Hussein til det britiske magasin GQ. Men det skulle vise sig, at det netop var de elementer, der tilsammen udgjorde det fotografi, som gik viralt og hurtigt er blevet et symbol på parrets nye kapitel.

Hussein fortalte til GQ, hvordan han forinden arrangementet havde talt med parrets agent for at finde ud af, hvor de to ville blive sat af. Han forsøgte at placere sig, sådan at han kunne fotografere dem lige på med en masse mennesker i baggrunden. Derfor skulle han sætte blitzen op bag ved dem, hvorefter han måtte arbejde hurtigt for at komme om på den rigtige side igen. Heldigivis lykkedes det at fange det romantiske øjeblik, hvor de to smilede forelsket til hinanden:

LÆS OGSÅ: Var de kærester? 14 glemte Hollywood-par

- Jeg skyndte mig at downloade billederne ned på min computer, og det her billede sprang mig bare i øjnene. Jeg holdt vejret, mens jeg zoomede ind for at tjekke, om det var skarpt. Det var det heldigvis, og der vidste jeg, at jeg havde fanget et helt specielt øjeblik: Perfekt timing, godt lys, en stærk symbolisme og et fantastisk motiv.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også