Kendte

13 mænd, vi sukkede over i 90'erne

90'erne var fulde af fine mænd! Tag med på en tidsrejse tilbage til 90'erne, og få et gensyn med nogle af vores største (og første) crushes - måske er dit der også?

90’erne var FULDE af fine mænd, og de fortjener et gensyn! Tag med en tur tilbage til dengang, vi havde idolplakater på væggene, discman i ørene, og vi troede, det var jordens undergang, da Take That blev opløst...

 

 

1. Tom Cruise

Mr. Cruise havde vi allerede stiftet bekendtskab med i 80'erne, da han gav den som sej jægerpilot i Top Gun. I 90'erne skruede han så endnu en tak op for charmen, da han spillede rollen som den frække, opportunistiske og frem for alt charmerende Jerry McGuire i filmen af samme navn.

 

2. Jason Priestly

Åh, hvad vi ikke ville have givet for at gå på West Beverly High og kysse lidt med ’Brandon Walsh’ med det søde smil og det lækre hår. Mums!

BONUSINFO: Få et gensyn med Jason i krimi-serien Private Eyes, hvor han er hovedperson.

 

3. Robbie Williams

Vi vil vædde med, at du havde mindst én Take That-plakat hængende på dit værelse, og at du skrålede med på Robbies mega-hit, ”Feel” og i smug drømte om, at han sang den til dig!

 

4. Heath Ledger

Hvor mange gange har vi ikke stirret drømmende ind i skærmen, mens ”10 things I hate about you” kørte for gud ved hvilken gang. Eller gået med til at se Batman med vores kæreste, selvom vi hader superheltefilm, blot fordi Heath Ledger er med?

BONUSINFO: Kom tættere på den nu afdøde Heath i dokumentaren ”I Am Heath Ledger”, der bl.a. viser hans egne hjemmeoptagelser.

 

 

5. Kurt Cobain

Vi husker stadig, da Kurt Cobain med sin rå stemme, isblå øjne og lækre grungehår fik os til at sende lange blikke efter klassens middelmådige musiker (for Kurt selv var jo ikke ligefrem ledig på markedet), eller fik os til at overveje at stikke af hjemmefra og starte et nyt liv som groupie. 

 

6. Ricky Martin

Indrømmet – Ricky er vor allesammens no.1 latin lover, og det er da sket en gang eller to (eller 100, host), at vi har stået på et fyldt dansegulv og vredet kroppen til ”Livin la Vida Loca” som en anden latina-queen.

BONUSINFO: Vidste du, at den danske producer Lars "Chief 1" Pedersen har været medskribent på Rickys hit-single ’Vente Pa Ca’?

 

7. Luke Perry

Det var med sorg i hjertet, at vi i marts 2019 læste, at Luke Perry var død af et slagtilfælde - kun 52 år gammel. For intet kunne gøre vores knæ til gele i 90'erne som denne bad-boy af en Beverly Hills-darling, der med sit lækre hår, hårde attitude og bløde indre stjal vores hjerter, når vi sad klinet til skærmen for at se Beverly

 

8. Mel Gibson

Vi kender ham fra storslåede helteroller som f.eks William Wallace i Braveheart eller i tudefilmen Forever Young. Mel Gibson er mand med stort M, og chancen for, at du, ligesom os, har savlet over ham i dine unge år, er…STOR!

BONUSINFO: Mel Gibson har intet mindre end otte børn, hvoraf den seneste kom til i 2017.

 

9. Brad Pitt

Ingen liste om 90’ernes lækre mænd er komplet uden Brad Pitt, og intet ungdomsværelse var perfekt uden mindst én plakat af ham i rollen som Tyler Durden i ’Fight Club’ eller som muskelbundtet Achilles i Troja.

 

10. Leonardo DiCaprio

Det kan umuligt komme som en overraskelse for nogen, at Leo selvfølgelig også er havnet på denne liste. Vi kan stadig huske, hvordan han fik vores hjerter til at banke i rollen som den fattige Jack i Titanic, da han råbte “I’m the king of the woooooorld”. Vi sad klistret til skærmen og ønskede inderligt (og gør det vel egentlig stadig…), at han ikke forsvandt ned i det iskolde vand til sidst ...

BONUSINFO: Leo har et ry for at være rigtig glad for modeller, og han har tidligere dannet par med danske Nina Agdal. 

 

11. Jared Leto

Manden med det skiftende (men lækre!) hår, de fortryllende lyse øjne og det flotte skæg. Jared Leto har forevigt haft vores hjerter, siden han var med i "My So Called Life", "Fight Club" og "American Psycho". 

BONUSINFO: Jared Leto er med i rockbandet 30 Seconds to Mars, der har stor succes.

 

12. Johnny Depp 

Du kender ham fra “Hva så, Gilbert Grape”, eller som den generte ”Edward Scissorhands” i filmen af samme navn, og i nyere tid som den altid charmerende pirat, Captain Jack Sparrow.

BONUSINFO: Foruden at være skuespiller, er Johnny Depp med i bandet ”The Hollywood Vampires”, hvor han spiller guitar og synger baggrundsvokal.

 

13. Will Smith

Du kender ham måske fra Rap fyr i L.A., eller fra 90’ernes kæmpehit “Getting jiggy with it”, eller måske fra filmen “Men in Black”, hvor han spiller den ene af de to agenter, der holder aliens på jorden skjult for befolkningen. Will har med sit store talent, skæve smil og uimodståelige charme selvfølgelig fortjent en plads på denne liste!

 

Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her

Læs mere om: