https://imgix.femina.dk/media/article/img_2112.jpg
Popkultur

GALLERI: Se alle billederne fra Forkæl dig selv 2016 i Glostrup og Kolding

6. november 2016
af Britta Bjerre
Foto: Redaktionen
Hvad sker der, når 300 kvinder er samlet på et sted? Der sker noget godt. Noget virkelig godt. Det beviste SØNDAGs Forkæl dig selv-dag. Vi har samlet alle billederne fra to dage i selvforkælelsens tegn

Kan jeg virkelig godt gå i sådan en kjole?! De briller dér er slet ikke mig. Eller hov, det er de da vist alligevel! Den frisure kommer jeg til at have resten af mit liv, men det havde jeg ikke troet!

Sådan blev der snakket og grinet og drøftet, samtidig med at der blev shoppet og hygget igennem, da 300 kvinder var samlet til SØNDAGs Forkæl dig selv dag først på Glostrup Park Hotel og 14 dage senere på Comwell i Kolding.

Udenfor kom og gik bygerne, men indenfor var det, som om der var solskin indeni alle. Veninder havde taget hinanden under armen. Mødre havde inviterer døtre med. Svigermødre kom med svigerdøtre. Og der også dem, der bare havde foræret sig selv en forkælelsesdag og dukkede op alene og hurtigt blev en del af det særlige SØNDAGs fællesskab.

Dem kan du møde på Forkæl dig selv

Dagen fløj afsted, mens kvinderne gik fra den ene workshop til den anden og blev klogere på det, de var kommet for: Hvordan de kunne forkæle sig selv.

Hos Benedikte Utzon fik alle gode råd om at klæde sig smart, og hurtigt var det særlige modeområde, hvor Utzons tøjlinje My Little Curvy Love holdt til sammen med C’arla Du Nord og Elinette, fyldt til randen med kvinder, der ville se, mærke, prøve og købe.

Hos Dermalogica og Jane Iredale fik mange lavet hudanalyser og gik glade derfra med fine – og også overraskende - fif om både god hud- og skønhedspleje. Med en flot lagt makeup fra Jane Iredale og måske ovenikøbet med frisuren sat af frisører fra den økologiske frisørkæde Zenz gik mange direkte op og stillede sig i kø for at blive fotograferet og ”komme på forsiden af SØNDAG”.

Solen kommer da til at skinne igen

Profil Optik fik vist, hvordan man ikke altid selv ved bedst, når man tror, at man ved hvilken slags brille, der passer til en. Og der blev også solgt solbriller på sådan en regnvejrsdag. Som én sagde:

- Jeg kom søreme også til at købe solbriller. Men det bliver vel også sol og sommer igen.

Mange fulgte også fascineret med i fortællingen om Trollbeads, smykkerne, som også kendes under navnet Troldekugler, men som er blevet sådan en succes også i udlandet, at det svære danske ord Troldekugler, var nødt til at have et internationalt navn også.

Og så var der chokoladefirmaet Chocolet, der lokkede med smagsprøver på deres fristende sortiment af de fineste chokolader. Dér var der også gang i butikken.

I Kolding bød Elisabeth Dalsgaard de 300 deltagere på til ballroom fitness. Se videoen hvor der bliver danset cha cha cha. Artiklen fortsætter under artiklen

Tak for i dag

Men denne søndag handlede i virkeligheden ikke om at købe, men mere om at have det sjovt og rart og hygge sammen, og ja, så lade sig friste lidt hist og her.

En dejlig og begivenhedsrig søndag sluttede af med en skøn middag, hvor SØNDAGs populære brevkasseredaktør og tegner Nikoline Werdelin dukkede op og var smuk, klog og sjov, inden der så til sidst blev trukket lod blandt de stadigt smilende, snakkende og glade kvinder, om mange gode præmier.

Og da det blev tid til, at chefredaktør Stinne Bjerre skulle sige ”Tak for i dag”, kunne hun da heller lade være med at sige det, der havde præget hele dagen: - Tak til jer alle, tak fordi I havde lyst til at bruge en hel søndag med SØNDAG, tak for jeres smil, nærvær og gode humør!

Læs også