martinhedegaard
Popkultur

"Det, I skal se nu, er muligvis det mest akavede interview, jeg har været med i"

8. august 2022
af Nikolaj Kesting
Foto: Lasse Lagoni/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Forsangeren i bandet Saveus er alt andet end tilfreds med “et ægte tåkrummende rigtig ubehageligt lorteinterview”, som han selv udtrykker det.

I sidste uge optrådte Saveus på Bøgescenen på Smukfest foran 40.000 tilskuere.

Koncerten gik fint, men dagen derpå, da forsanger og producerer for bandet, Martin Hedegaard, skulle i Go' Aften Live og tale om sin optræden og sin nye single, var fokus faktisk mere på en anden kunstner end den tidligere X-Factor-vinder.

For værten Janni Pedersen nævnte Justin Bieber et utal af gange under interviewet med Martin Hedegaard, der efterfølgende har lagt en video op på TikTok, hvor han ikke lægger skjul på, at han synes, interviewet var noget værre rod.

– Det I skal se nu, det er muligvis det mest fucking akavede interview, jeg nogensinde har været med i, starter musikeren med at sige i videoen, der blev postet fredag aften.

– Det var på smukfest i onsdags (det var retteligt torsdag, red.), dagen efter vi havde spillet der. Jeg skulle i Go Aften Danmark og snakke om Rainman, vores nye single, og koncerten på smukfest.

– Det endte med at være et ægte tåkrummende rigtig ubehageligt lorteinterview. Det er det du skal se nu. Det bliver ikke rart. Det bliver sjovt, men ikke rart, slutter Martin Hedegaard, før man ser et udpluk af de spørgsmål, han fik fra værten Janni Pedersen.

Alt er godt

Justin Bieber spillede rigtig nok to timer senere på den samme scene, hvor Saveus optrådte onsdag aften.

Det bliver nævnt mere end én gang, da Janni Pedersen bliver ved med at nævne, at Saveus varmede op til Bieber.

Helt komisk bliver det, da værten under interviewet tror, der kommer et billede op fra Savues’ koncert, før et billede af Justin Bieber popper op på tv-skærmen.

Efterfølgende har Janni Pedersen også omtalt interviewet og Martin Hedegaards TikTok i et Instagram-opslag.

"Har oplevet meget kritik i mine pænt mange år som journalist, fra spindoktorer, forbrydertyper, lobbyister osv., men aldrig fra musikere, jeg har interviewet. Men efter et interview på Smukfest med Martin fra Saveus, er min indbakke gået amok."

Hun opfordrer til, at man ser interviewet i sin fulde længde.

"Jeg ser godt nok tåbelig ud i denne stærkt redigerede version, der åbenbart er gået viralt", skriver hun.

Hun skriver også, at hun har undskyldt til Martin Hedegaard, og alt er godt mellem dem.

Artiklen blev første gang bragt hos Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også