Bachelorette
Kultur

Boris og Mads fik de sidste roser i “Bachelorette”: Her får du svaret på, om parrene er sammen i dag

25. juli 2023
Af Signe Larsen
Foto: TV 2/Mastiff, Lotta Lemche
De datede over fem uger i Mexico i januar og februar i år, da de medvirkede i “Bachelorette”, men om finaleparrene stadig er sammen i dag, har vi ikke vidst før nu.

Danmarks første sæson af Bachelorette er slut, og Julie og Mette har hver især uddelt deres sidste rose – men der er noget, vi mangler at finde ud af.

For efter kameraerne slukkede, og vi forlod Julie og Mads og Mette og Boris i Mexico, ved vi ikke, hvad der er sket.

Før nu!

Reunion-programmet “Efter den sidste rose” er netop udkommet på TV 2 Play, og endelig kan vi få svar på de spørgsmål, vi har ventet så længe på – herunder om parrene er sammen i dag.

I programmet tager vært Petra Nagel først og fremmest imod de to “Bachelorettes” Julie og Mette, som derudover byder velkommen til Rasmus og Morten, Jonas og Stig og ikke mindst Mads og Boris.

“Overvejede du mig overhovedet?”

Ligesom til “sandhedsmiddag” i episode 18 sidder de alle ved langbord, og Morten, som datede Mette lige op til finaleugen, får ordet som den første.

– Jeg synes, mig og Mette var og stadigvæk er et godt match, men jeg har også indfundet mig med at være respektfuld omkring, at det nok bare bliver et venskab, lyder det fra Morten, der også stiller Mette spørgsmålet, om hvorvidt hun ville have valgt anderledes i dag.

Det kan Mette ikke svare på, siger hun.

Efter lidt mere snak frem og tilbage mellem Petra og nogle af mændene, er det blevet tid til at gense det øjeblik, hvor Mette vælger Stig fra.

– Det er det, jeg har glædet mig allermindst til at se. Det er en udfordring, siger Stig.

Mette begynder at græde undervejs, og efterfølgende siger Stig, at han havde troet, han ville få Mettes sidste rose, at han var drønforelsket i hende på det tidspunkt og derfor sindssygt frustreret og vred, da han blev valgt fra – men også at han er glad i dag.

https://imgix.femina.dk/2023-07-17/Mette%20og%20Stig%202%281%29.jpg
Mette og Stig

– Overvejede du overhovedet mig, eller var det Boris hele vejen igennem? spørger han Mette.

– Jeg overvejede dig rigtig meget, især efter vores drømmedate, svarer Mette, som også fortæller, at hun oprigtigt var i tvivl, men at Boris havde flere procenter end Stig.

Da de i fællesskab ser klippet, hvor Mette tilbyder sin sidste rose til Boris, holder de to i hånd og krammer, da det er færdigt, men meget mere siger eller gør de ikke.

Da det er Julie og Mads’ tur, fortæller han, at han var forelsket i Julie og havde følelser for hende, som han ikke havde haft længe.

– Da Mads og jeg ser Mette og Boris oppe på deres altan efterfølgende, så står vi alle sammen og hopper op og ned og skriger. Vi var helt overexcited, det var virkelig, virkelig vildt, fortæller Julie.

Da de kom til Danmark

– Nu kan vi ikke trække den længere, jeg er ved at dø af nysgerrighed, og det tror jeg også, der er rigtig mange andre, der er, siger Petra.

Hun kigger på Mette og Boris og beder dem fortælle, hvad der skete, efter kameraerne slukkede i Mexico.

– Da vi kom tilbage til København, aftalte vi at være lidt hver for sig, og så gik der ikke mange timer, før Boris ringede og sagde: “Skal jeg ikke lige komme til Amager?” Starter Mette med at fortælle.

– Og da mandagen så ramte, så stod vi op og var lidt trætte af at glo på hinanden, så vi så ikke rigtig hinanden den uge. Vi skrev lidt sammen, men så igen hinanden ugen efter om lørdagen. Det var hyggeligt, så vi tænkte: “Okay, vi har den stadig, lad os prøve at køre lidt mere,” fortsætter Boris.

De to datede videre i lidt tid hjemme i Danmark.

– Og så fandt vi ud af, at vi rigtig godt kan lide hinanden, men at det ikke skulle være som kærester, siger Mette.

– Vi er meget forskellige, vi lever meget forskellige liv, så vi var ret enige om at kalde den, siger Boris.

https://imgix.femina.dk/2023-07-17/obs%20Mette%20og%20Boris%207%281%29.jpg
Mette og Boris

Til gengæld har Mette og Boris andre nyheder at dele:

– Jeg ser én, som jeg kender fra gamle dage, som faktisk var årsagen til, at jeg tilmeldte mig “Bachelor” i sin tid. Jeg skulle lige en tur til det Dominikanske og Mexico, før han blev klogere, fortæller Mette.

Boris fortæller ligeledes, at han dater én lige nu og er forelsket.

Den rigtige mavefornemmelse

Da Julie og Mads sagde farvel til hinanden i Kastrup Lufthavn, tog Julie til København og Mads til Falster.

De så hinanden igen i København weekenden efter, hvor de “havde det hyggeligt.” Men noget manglede, fortæller Julie.

– Da vi kom hjem, havde jeg brug for space og endelig at være alene.

Mads fortæller, at de to havde svært ved at forstå hinanden og lande i det hele, da de kom hjem.

– Det er ikke nemt, når tingene ikke går, som man forventer, siger Mads.

– Det skal også lige siges, at jeg er megamega glad for dig, og jeg synes, du er megaskøn og fantastisk, og vi har nogle af de samme værdier. Jeg kan godt se, hvor vi passer rigtig godt sammen, men jeg tror bare ikke, jeg havde den rigtige mavefornemmelse. Jeg kunne bare mærke, at det ikke var det, det skulle være, forklarer Julie.

https://imgix.femina.dk/2023-07-17/obs%20Julie%20og%20Mads%206%281%29.jpg
Julie og Mads

Da Petra spørger Mads, om han synes, det er ærgerligt, er svaret klart:

– Ja, det er da ærgerligt. Jeg ville rigtig gerne finde kærligheden, og det var også derfor, jeg meldte mig til programmet. Men man kan jo ikke tvinge noget ned over hovedet på nogen.

De to fortæller derudover, at der ikke sker andet i deres kærlighedsliv i øjeblikket. De dater ikke nogen, siger de.

Nu er den første sæson af “Bachelorette” for alvor slut, men hvis du selv drømmer om kærligheden og om at komme på et eventyr, så kan du tilmelde dig den næste sæson af “Bachelorette” allerede nu.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også