https://imgix.femina.dk/media/article/donald_trump.png
Popkultur

10 ting du (måske) ikke vidste om Donald Trump

2. november 2020
af Redaktionen
Foto: Ritzau/Scanpix
Reality-stjerne. Vodkaproducent. Hardcore businessmand. Tiden inden Donald Trump blev præsident er mangefacetteret og interessant. Ligesom Donald Trump selv.

Det amerikanske præsidentvalg er lige på trapperne, og når vi vågner d. 4 november, ved vi formentlig, hvem der bliver USA's næste præsident.

Det står mellem den republikanske nuværende præsident, Donald Trump, og den demokratiske præsidentkanditat Joe Biden, der var vicepræsident fra 2009-2017, da Obama sad på magten.

Men hvem er Donald Trump egentlig, hvis vi ser bort fra politik og valgkampagner?

Der er en del interessante ting at fremhæve hos den 74-årige forretningsmand, tv-personlighed — og nu præsident.

De fleste kender jo nok Donald Trump som USA's 45'ende præsident. En mand, der elsker sige sin mening ... Højt og tydeligt. Og gerne på Twitter.

Men vidste du for eksempel, at Donald Trump er vokset op i New York og har både tysk og skotsk blod i årerne? Eller, at han har fem børn med tre forskellige kvinder?

Et andet interessant fact er, at Trump altid har været lidt af en linselus.

Han har blandt andet fået en stjerne på Hollywood's Walk of Fame for sin rolle som producer i realityprogrammet "The Apprentice". Han medvirkede også selv i programmet, hvor deltagerne konkurrede om en ledende stilling i Trumps virksomhed.

Derudover er han også dukket op i forskellige film og serier gennem årene. Blandt andet kan du finde ham både "Sex and the City" og juleklassikeren "Alene Hjemme 2".

Nedenfor har vi samlet 10 interessante facts om personligheden Donald Trump.

10 facts du (måske) ikke vidste om Donald Trump

Læs også