Vores underliv er kilde til mange timers fornøjelse, men også til uro og tvivl. Tidens Kvinder bringer dig en oversigt over mange af de ting, du behøver at vide. Se galleriet her.
Sex og erotik

Sådan ser kvinders underliv ud

Vores underliv er kilde til mange timers fornøjelse, men også til uro og tvivl. Vi giver dig en oversigt over mange af de ting, du behøver at vide. Se galleriet her.

Kvindens underliv

Vores underliv er kilde til mange timers fornøjelse og glæde, men nogle gange også til uro og tvivl. Måske bekymrer du dig over, om du nu også er helt normal dernede. Vi bringer dig en oversigt over mange af de ting, du behøver at vide om din lystfyldte hule.

 

Stort galleri: Få 15 facts om mandens penis, som du (måske) ikke vidste før

I 1870erne skrev den tyske læge dr. Laves i Leipzig en bog ved navn "Kvinden og hendes Yndigheder". Den blev oversat til dansk i 1874, og her kan man på side 71 om kvindens kønsdele læse:

"Efter nogle Naturforskeres Mening er den kvindelige Legemsskabning ufuldkomnere end den mandlige; thi hos Kvinden indskrænke Kjønsdelene sig til en vis Passivitet, medens de hos Manden optræde aktivt. Af denne Aarsag er der paa Kvindens Legeme paa det Sted, hvor hos Manden Avleorganet findes, ikke andet end en Beholder til at opfange den befrugtende Sæd." Siden dengang er der kommet en del ny viden til, og da der - også efter moderne eksperters mening - stadig forekommer usikkerhed på området, serverer vi her en portion opdateret viden om din såkaldte "Beholder til opfangelse af Sæd".

I humør til noget frækt? Gå på opdagelse i alle vores erotiske noveller her

Galleri: Sådan ser kvinders underliv ud

Læs mere om: