Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Vandmand

Månedshoroskop
november


Dine ambitioner kan nu få en pause, og du kan skrue lidt ned for dine ydre aktiviteter. Det kan frigive tid til andre gøremål, og helt sikkert også de mere sociale, der fremmer fællesskaber og samvær. Du kan få tid til at indgå i et nyt fællesskab, melde dig ind i en klub eller en forening. Det kan handle om uddannelse og viden, eller om motion i en idrætsforening.

Astrolog Brian TeglgaardHoroskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.