Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2020 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Vandmand

Månedshoroskop
april

Det kan være nødvendigt at granske din økonomiske virkelighed og finde ud af, om den passer med tiden og dine drømme. Du kan være tilbøjelig til at sætte alt på et bræt. Deler du økonomi med andre, må du forvente indsigelser. Hen over midten af måneden er dialogen dit bedste værktøj, og du kan tale dig tilrette med næsten hvem som helst. I dagene omkring den 21. er du dog ikke så kompromissøgende. 

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.