Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Vandmand

Månedshoroskop
februar

Der er nogle samtaler, der gør større indtryk end andre. Du kan lægge øre til både dramatiske og glædelige begivenheder. Det er fra dine nærmeste, de glædelige ting og opmuntringen kommer, hvis du har brug for det. Arbejdsmæssigt går det stærkt, og midt på måneden bliver der varslet et større kursskifte. Der falder hurtigt ro på igen, men det er kun midlertidigt.


Horoskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.