Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Vandmand

Månedshoroskop
juli


Der er en god balance i din økonomi, og det gør det muligt at få opfyldt dine ferieønsker. Et særligt parløb eller samarbejde starter her i juli. Ferietiden kan dog afbryde dette omkring den 11., hvor du indgår i et andet selskab. Selv om det er ferietid, må du gøre en ekstra indsats for at få hverdagen til at hænge sammen. Samtidig må du tage hensyn til dig selv og din sundhed.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.