Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Vandmand

Månedshoroskop
januar

Du har taget hul på et vigtigt nyt kapitel i dit liv før jul. Nu finder du ud af, hvad det handler om og kommer til at indeholde. Du kan bevæge dig fra et udadvendt og socialt liv, til at trække dig mere tilbage i frivillig eller ufrivillig isolation. Det kan være meget anderledes for dig, sådan at blive overladt til dig selv. Omkring den 17. får du mulighed for et indblik i det, der foregår inde i dig selv. Samtidig kan du nærmest begrave dig i arbejde. Her er du effektiv, og tingene kommer til at rykke for dig. I den forbindelse må du ikke være for hård ved dig selv. Især omkring den 18.-20. vender noget af dit sociale liv tilbage, og så er du ikke helt alene. Den 31. kan byde på et spændende møde.


Horoskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.