Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Vandmand

Månedshoroskop
september


Først på måneden kan du justere og finpudse nogle planer, du har gået med i længere tid. Fra den 11. har du både energien og modet til at få sat disse i søen. Dagen er god for samarbejde og forhold, der har med dit job at gøre. Du har fin opbakning fra dit bagland, selv om nogle synes, at dine planer er lidt vilde. Sidste på måneden foregå en spændende læreproces.

Astrolog Brian TeglgaardHoroskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.