Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Vandmand

Årshoroskop
2018

Året som helhed 

Udvikling og vækst kommer til at ske både på dit ydre og indre plan. På det yder gælder det succes, som andre kan se, og som du får anerkendelse for. Det giver dig enorm selvtillid, gåpåmod og livsglæde. Men der er også andre energier, der trækker dig væk fra denne offentlige anerkendelse. Du har nemlig brug for at trække dig tilbage og operere fra kulisserne, så du kan gennemtænke dine projekter og planer i eget selskab. Det kan for dig som Vandmand være svært at undvære selskab, men det er også bare i periode, og hvor du holder personlige forhold tæt inde til kroppen. Det tager tid at udvikle dine egenskaber og talenter, men på længere sigt vil det kunne lade sig gøre. Din familie og dit bagland generelt kan vise sig som en god inspirationskilde. Fællesskaber kommer der igen meget mere af fra starten af november, og med dem en munter og festlig stemning.  

Job 

Succes og vækst gælder i den grad dit arbejdsområde. Selv om det kan betyde meget arbejde, vil lønne følge med. Heldet er med dig, og det gælder særligt i starten af januar. Du er ambitiøs og tror på dig selv og dine muligheder. Du kan få ros for grundigheden af dit arbejde, og bør ikke holde dig tilbage i en lønforhandling, hvor der godt kan være lidt ekstra at hente. Du kan nemlig også være heldig med alt, hvad der har med din økonomi at gøre, og ikke kun den del der kommer som lønindtægt.  

Kærlighed 

En af de ting du kan gå i tænkeboks med, kan være dit parforhold eller måske din singlestatus, og hvad du ønsker at opnå eller at forandre. Selv om du får flere fællesskaber i løbet af året, behøver det ikke at have med dit kærlighedsliv at gøre. Den ydre succes står i forhold til succes på det privat plan. Dit fokus vil allerede til foråret rette sig mod dit familieliv. Fornyelse og frihed kan her være nøgleord, der får dig til at foretage de fornødne justeringer. Kedeligt bliver det ikke, og du bør smede, mens jernet er varmt.  

Årets muligheder 

Rid på bølgen af medvind på jobbet.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.