Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Vægt

Månedshoroskop
januar

Det er familien og de hjemlige forhold, der særligt optager dig. Det kan også være, at du tilbringer mere tid hjemme, for at samle kræfter efter både jul og nytår. Du kan tage tilløb til at foretage forandringer iblandt dine familiemedlemmer. Det er især dagene den 9.-10., hvor du får vendt op og ned på faste rutiner og indgroede vaner. Det kan give noget postyr, for ikke alle er vilde med dine ændringer. Efter et par uger kan du få flere indvendinger på det, du har lavet om på. Fra den 18. går du mildere til værks, og nu er du mere bevidst om den frihed, alle har krav på. Det er især i anden halvdel af måneden, du igen dyrker parforhold og samværet med dine venner.


Horoskoper

Mere om vægten

Vægtens mennesker symboliserer fred, skønhed og harmoni. De hader konflikter, og vil altid gøre meget for at imødekomme deres omgivelsers ønsker. De omgiver sig gerne med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser, og er også selv typen, som kan lide at klæde sig smukt. De elsker sociale arrangementer, og de er i deres es, hvis de kan hjælpe deres medmennesker. En Vægts svaghed kan ligge i at træffe en beslutning, eller at skulle vælge mellem to ting.