Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Vægt

Årshoroskop
2018

Året som helhed 

Du starter året med en status omkring hjem og familie, hvor du må yde en ekstra indsats. Er du lige flyttet eller i øvrigt har gennemført ændringer i boligen, kan det være arbejdet med at komme på plads. Men du kan også påtage dig opgaver for familiens ældre medlemmer. I første omgang gør du det alene, men senere kan du regne med flere hjælpende hænder. Din økonomi kommer til at optage dig, og her er du begunstiget med gode indflydelser, især i maj, april og september kan det give dig flere penge mellem hænderne. Når det drejer sig om fællesøkonomi, lån og offentlige ydelser kan der ske væsentlige ændringer fra midten af maj. Det er ikke alt, du kan styre, og det kan give usikkerhed, men der viser sig også nye muligheder. Vær forsigtig omkring din økonomi fra starten af oktober. Fra staten er november er dit fokus et helt andet sted.  

Job 

Dine hjemlige gøremål tager meget af din energi, og det giver mindre opmærksomhed til dit job de første fire måneder af året. Kan du passe dit arbejde hjemmefra, kan det være en fordel. Både maj og august kan du trives fint med dit arbejde og stemningen på arbejdspladsen er god. Her er plads til at være kreativ, men herefter vil der komme krav om flere konkrete resultater og effektivitet. Fra starten af november kan dit job blive mere mentalt betonet – flere møder, mange aftaler, undervisning og kurser.     

Kærlighed 

Det er kærligheden til din familie, der først og fremmest optager dig, selv om parforholdet altid er vigtigt for dig som Vægt. Netop omkring familieforhold kan bølgerne gå højt i slutningen af april, hvor din partner kan stille urimelige krav. Det er ikke første gang, du oplever rebellen dukke op i ham eller hende, men det bliver der herefter langt mindre af, og det giver ro på i parforholdet. Måske skal der denne kontrovers til! Kærlige stunder finder du især første halvdel af januar, april og august.   

Årets muligheder 

Indret dit hjem, så du kan slå rødder.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om vægten

Vægtens mennesker symboliserer fred, skønhed og harmoni. De hader konflikter, og vil altid gøre meget for at imødekomme deres omgivelsers ønsker. De omgiver sig gerne med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser, og er også selv typen, som kan lide at klæde sig smukt. De elsker sociale arrangementer, og de er i deres es, hvis de kan hjælpe deres medmennesker. En Vægts svaghed kan ligge i at træffe en beslutning, eller at skulle vælge mellem to ting.