Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Tyr

Månedshoroskop
januar

Januar kan være både anstrengende og forpligtende. Det kan knibe med at få tiden til at slå til. Kommunikation og formidling trækker de helt store overskrifter, og det er ikke altid, at det forløber lige let. Er du lige startet på uddannelse, kursus eller et lignende forløb, må du lægge et ekstra arbejde heri. I dagene omkring den 8.-9. kan du mærke intense følelser, som du bliver nødt til at sætte ord på. Midt på måneden har du brug for et frirum, et sted hvor du kan trække dig tilbage og være alene. Noget lettere bliver det for dig fra den 18., hvor du kan slippe en del byrder og opgaver. Fra den 20. er rammerne omkring især dit arbejde noget friere. Dine boligforhold bliver aktuelle sidst på måneden og især ved måneformørkelsen den 31.


Horoskoper

Mere om tyren

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.