Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Stenbuk

Månedshoroskop
januar

Mange planeter i dit tegn fra årets start betyder, at du har mange bolde i luften på én gang. Det kan ikke lade sig gøre, at du holder dig i baggrunden, og heldigvis har du ikke noget problem med at være synlig. Du fornemmer andres behov, og bliver derfor let talerør for en forening eller en gruppe af mennesker. Det skal være noget, du brænder for, og har sikkert med retfærdighed eller personlig frihed at gøre. En ny personlig vækst gør dig målrettet. Det er ikke en proces, der begrænser sig til januar, men har et længere perspektiv. Fra den 20. kan du trække dig tilbage fra rampelyset og deltage i det sociale liv på lige fod med andre. Du får øjnene op for andre værdier.


Horoskoper

Mere om stenbukken

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.