Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Stenbuk

Månedshoroskop
september

Du vil hurtigt fornemme, at tingene kommer til at gå lettere for dig. Når du lykkes med det, du foretager dig, behøver du ikke længere bruge så meget energi. Det giver dig et fysisk overskud til også at være noget for andre. Den 23. dukker en autoritær person op, men det er først, når vedkommende stiller sig kritisk overfor dig, at du reagerer. Du beviser dit værd.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om stenbukken

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.