Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Stenbuk

Månedshoroskop
juli


Dit parforhold vil optage dig ad flere omgange juli. Det kan også glæde samarbejdspartnere eller andre, du er tæt på. Det er ikke alt, I er enige om, og i dit parforhold kan det give en til tider anstrengt stemning. Det er her, du bør bruge dit krudt og sørge for, at der bliver trukket en streg i sandet. Det skete må I lægge bag jer, og så stiger humøret.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om stenbukken

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.