Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Stenbuk

Månedshoroskop
februar

En familiær konflikt inddrager også dig. Du viser stor forståelse og evne til at lytte, og det løser mange ting. Fra den 3. dukker kærlighedens planet op i dit tegn, det giver dig en særlig udstråling og øger dig popularitet. Selv om du mærker en kærlig opbakning, kan det alligevel være svært at sætte ord på de store følelser. Men er det i virkeligheden ikke det du bør gøre?


Horoskoper

Mere om stenbukken

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.