Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Stenbuk

Månedshoroskop
november


Du bruger meget tid på dine fællesskaber, hvilket også giver dig noget at tænke over. Det kan blive nødvendigt at vende blikket indad og søge en dybere mening og forståelse. Det kan især være relevant, hvis du har et lederansvar eller ønsker en mere pædagogisk måde at kommunikere på. Familiemæssigt påtager du dig også et ansvar, og det kan have med julen at gøre.

Astrolog Brian TeglgaardHoroskoper

Mere om stenbukken

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.