sommerhoroskop
Horoskoper

Sommerhoroskop: Sådan bliver din sommer

16. juni 2017
af astrolog Lillian B. Jensen
Illustration: Trine Frydshøj Hansen og Panthermedia
Sommeren ligger lokkende foran os, og vi glæder os! Læs dit sommerhoroskop her, og se hvad stjernerne siger om sommerens muligheder.

DIT SOMMERHOROSKOP 2017

Tvilling 22/5 – 21/6

Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed og imødekommenhed. Hun er god til at få sine budskaber igennem uanset sammenhængen. At rejse er at leve, er hendes motto, foruden at læse, studere og tale med andre mennesker. Hun er typen, der kan sælge sand i Sahara, som man siger. Sommerens tendenser: Der kan være ting i dit liv, der flyder lidt rigeligt for tiden, det er svært at styre i én bestemt retning, når så meget forskelligt trækker i én. Det forvirrer, og du kan indimellem føle, du ikke kommer ud af stedet. Måske er det tid at vende ryggen til målene og lade tiden modne dem og i stedet finde adspredelse og afslapning i kreative sysler? Det, der giver dig glæde for tiden, er nemlig kreativitet, leg og uforpligtende samvær med andre. Det får du især mulighed for i juli, hvor der også ser ud til at blive plads til afslapning, så her er det oplagt at lægge sin ferie. Sidst i juli kommer der mere energi og dynamik ind i dit liv, du får lyst til at gå i gang med flere projekter og tager kontakt til nogle ”medspillere”. Så er det her, du vil lægge din ferie, bliver det en mere aktiv en af slagsen.Kærlighed og samvær med andre: Det har måske været noget op ad bakke, når det drejer sig om partnerskab for tiden, og selv om sommeren ikke ændrer på det, kan afslapning give sprækker ind i forsvaret, så man bedre kan komme hinanden i møde. Det er tid til at tage ansvar, vise sig voksen og være loyal. Hvis du tager det på dine skuldre, kan du også regne med, at din medspiller gør sit arbejde. Især er sidste del af august god til at få tingene i parforholdet til at fungere til begges tilfredsstillelse. Den bedste periode for sommerforelskelse og romantik vil for dig være i juli. Her kan du koble fra, slappe af og nyde livet i et mere roligt tempo. Også slutningen af august peger på mere kontakt til andre, det er tid at udvide netværket.Gode sommerråd: Nogle gange skal man tage hinanden seriøst, det behøver ikke at blive kedeligt af den grund.

Krebs 22/6 – 22/7

Familieliv, børn og omsorg for andre har en stor plads hos Krebsen. Krebsen er et vandtegn, som symboliserer følelser og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktivt for hende; hun vil gerne bo ved vand, sejle, svømme og lignende. Og så holder Krebsen af alle slags traditioner. Sommerens tendenser: Når livet er turbulent, er det godt at kunne nyde freden hjemme, og det er netop, hvad du gerne vil en stor del af sommeren. Du trives specielt godt hjemme denne sommer, det er her, du vokser og udvikler dig, her, du stråler og udfolder dine evner. Projekterne vokser med, du har store planer for hus og have, eller hvis du bor i byen, gælder planerne for sociale aktiviteter, der udvider din horisont. Der kan i august være nogle udfordringer med at få enderne til at mødes, og familiens behov trækker i modsatte retninger. Prøv at være rummelig og fleksibel uden at give køb på dine principper. Udfordringerne erstattes af en god arbejdsenergi fra den 19. august, du får noget fra hånden, og især hvis du kan arbejde hjemmefra, fungerer tingene til din store tilfredsstillelse. Kærlighed og samvær med andre: De senere år har nok givet dig en del erfaring med partnerlivets op- og nedture, der har måske ikke været den stabilitet, du kunne ønske dig. Men sommeren har noget i godteposen til dig i flere omgange. 8.-14. juni er der romantik i luften, og du behøver ikke nødvendigvis at gå ud ad din dør, kærligheden kommer gerne selv på visit. Også venskaber giver anledning til dejlige hyggestunder, måske du skulle invitere til grillaften?. 1.- 27. august forsøger Venus at forsøde dit liv, det må måske kombineres med dit arbejde, men det skulle vel også kunne lade sig gøre? I den periode blomstrer romantikken, og der er mere ro og tid til nydelse. Man giver sig tid, mærker efter, og kroppens sanser forkæles. Gode sommerråd: Det er i orden at være hjemmefødning, men sørg for, at der ikke gror mos på livet, åbn døren og invitér indenfor.

Løve 23/7 – 23/8

Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed og er god til at organisere og til at inspirere sine omgivelser. Hun føler sig tiltrukket af stil, elegance og kvalitet. Løven er tegnet for leg, humor og kreativitet. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Sommerens tendenser: Du har længe haft en trang til at udvide din horisont, hvad enten det nu er ved at rejse ud, ved at studere eller ved at møde fremmede kulturer herhjemme. Der må gerne være lidt højt til loftet meningsmæssigt, nye stimulerende tanker og en større følelse af frihed. Måske du har mulighed for at drage udenlands i starten af juni og gå på eventyr? Det er ikke stille afslapningsferie, der trækker lige for tiden, men noget med fest og farver og masser af aktivitet. Juli er lidt mere vanskelig, men det skulle nok være muligt at finde lidt huller i ”skydækket” og at kunne skabe nogle sjove oplevelser. Starten af august rummer vanskelige arbejds- og kommunikationsvilkår for dig, det vil være godt at vælge dine ord med omhu. Men fra den 19. glider det langt lettere, og her kommer flere sjove, kreative tiltag på banen. Kærlighed og samvær med andre:Du har flere perioder denne sommer, hvor du kan plukke kærligheden ned i store favnfulde til gensidig gavn og glæde med din udkårne. Den første uge af juni er der stor aktivitet og passion, tag gerne et initiativ. Fra 6. juli og måneden ud er det især venskaber, der giver anledning til hygge og livsglæde. I har mange ting til fælles, og snakken går livligt og ubesværet. Det vil være godt at få udvidet dit perspektiv. Og sidst i august blomstrer romantikken rigtigt, ja tag du bare starten af september med. Du slapper af og nyder at tage imod de gaver, livet giver dig. Festligheder fortrænger den grå hverdag. Gode sommerråd: Prøv af veksle mellem aktivitet og passivitet, ligesom dit åndedræt, der er brug for både at tage passivt imod og give aktivt ud.

Jomfru 24/8 – 23/9

Jomfruen tror tit og ofte, hun er kommet her på Jorden for at tjene andre, hvilket hun gør i stor udstrækning. Hun er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Hun er ofte interesseret i kost, krop og motion. Sommerens tendenser:Hjemmeliv har været essentielt i lang tid, eller måske det er boligen, der har krævet en ekstra indsats? I hvert fald har der været nogle udfordringer på det område. Måske med indskrænket plads eller gamle familiemedlemmer, der kræver mere arbejde fra din side. Rodnet og følelsen af at være fast forankret betyder noget for dig også hen over sommeren. Du får måske tilført nogle flere ressourcer i løbet af august, så du kan løse problemerne på en rigtig god måde. Det vil også være muligt at finansiere en anden bolig der. Du har mulighed for økonomisk vækst. En fornuftig udvikling giver dig flere kort på hånden. Der er denne sommer mere fokus på hjemmeliv end på udlandsrejser, men vil du afsted, er det nok lettest fra 7. juni og tre uger frem, det vil i givet fald tegne til at blive en afslapningsferie. Kærlighed og samvær med andre: Kærlighed og samarbejde med andre er særligt i fokus for tiden. Du er forførbar og knapt så kontrolleret eller nøgtern, som du ellers plejer. Du lader dig rive med af stemningen, giver slip og sejler med, hvor følelserne nu end fører dig hen. Det kan godt forvirre dig, sådan at slippe jordforbindelsen og ikke have tjek på tingene. Men på den anden side er det også dejligt for en gang skyld at lade stå til, at give efter og også at lade drømme og længsler komme op til overfladen. I juni (8.-14.) er der ekstra amoriner i luften, og er det her, du har lagt din ferie og måske endda en rejse, så følger romantikken med i din kuffert. Venskaber er også en særlig kilde til glæde her, og man kan sagtens rejse sammen eller bare vende verdenssituationen i fællesskab. Gode sommerråd: Lyt til dit indre, til dine følelser, det behøver ikke altid at være fornuften, der råder.

Vægt 24/9 – 23/10

Vægten hader konflikter og vil gøre meget for at imødekomme sine omgivelsers ønsker. Hun omgiver sig med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser og kan lide at klæde sig smukt. Hun elsker sociale arrangementer og elsker, når hun kan hjælpe sine medmennesker. Hendes svaghed kan ligge i at træffe en beslutning eller vælge mellem to ting. Sommerens tendenser: Der har været en del ombrydninger i dit liv den senere tid. Din base, bolig eller familie har krævet mere nærvær, og parforhold og samarbejde har også kaldt på alle dine diplomatiske evner. Du er vokset betydeligt med udfordringerne og har også fundet glæde i samspillet med andre. Så nu vil det være godt med ferie og afslapning. Det kan du bedst finde i perioden 6.juli til 1. august. Her er det muligt med en rolig, behagelig periode, hvor du ikke behøver at stå på pinde for andres trivsel. Du kan tænke på dit eget ve og vel. Har du ambitioner eller mål, vil slutningen af august føre dig langt og give dig succes. Du vil også være god til at formidle din viden til andre eller måske selv sætte dig på skolebænken en stund. Venskaber vil også være noget, du sætter specielt pris på i samme periode. Kærlighed og samvær med andre: Forandringens vinde blæser i dit partnerskabsområde, måske det faste forhold trænger til at piftes op med nye toner? Eller du overraskes af et behov for at gå solo en stund. Du kan også møde overraskende anderledes personer, der beriger dit liv og skaber fest og kulør i hverdagen. Lige nu trives du ikke med vaner og forudsigelig adfærd. Der skal spænding til i passende doser. Livet skal også være sjovt. Romantikken banker på flere gange i sommerens løb, så mulighederne er mange. 8.-14. juni er amorinerne løsslupne, uden at de går over gevind. Der ligger en større seriøsitet bag. Det er tid til at nyde samspillets finesser. Det kan også være på arbejdet, romantikken indfinder sig. Ugen inden er nu heller ikke at kimse ad, nogen tager et initiativ, sig du bare ja. Gode sommerråd: Find din indre balance, så kan ydre turbulens ikke forstyrre din sjælero.

Skorpion 24/10 – 23/11

Skorpionen ønsker at have tjek på og kontrol over ting omkring sig. Hun er ofte ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at få det, hun gerne vil have. Skorpioner er hemmelighedsfulde eller gode til at finde ind til andres hemmeligheder. Hun har en særlig evne til at gennemskue andre mennesker. Sommerens tendenser: Har din økonomi været lidt stram den senere tid, vil der komme flere ressourcer til dig fra hen over midten af august. Det er ikke de åbenlyse steder, du finder dem, men på mystisk vis dukker der muligheder og penge frem fra skjulte kilder, penge, du ikke troede var tilgængelige. Men du skal nok ikke være for åbenmundet omkring det, du vil i givet fald møde kritik, eller måske er det en kritisk tilgang til din økonomi, der åbner døren for nye muligheder, alt sammen i august. Sommerens feriemuligheder åbenbarer sig især fra 5. juni og helt frem til 21. juli, hvis det er rejseaktivitet, du søger. Det er en ret aktiv periode, så det er ikke daseferie, det tegner til at blive. Der må gerne ske noget, der stimulerer dit eventyr-gen. Tænker du mere i afslapningsbaner, rummer perioden 1.-27. august netop disse muligheder. Arbejdet vil kalde igen i flere etaper: Der er noget på tapetet fra 21. juli, måske nogle nye opgaver, der virker spændende, og igen fra 27. august kommer der mulighed for en fin indtjening. Kærlighed og samvær med andre: En stor del af ferieperioden er også fin til romantik og kærlighed. 7. juni til 6. juli er til sanselighed og erotik, og tendensen får yderligere et skub 8.-14. juni, så det er her, du skal satse, hvis du vil have en skøn sommerforelskelse, eller hvis du vil kræse for det parforhold, du allerede er i. Det behøver ikke at være på en eksotisk strand med palmesus, det kan sagtens være hjemme i baghaven eller andre velkendte omgivelser. Det er tid til livsnyderi og afslapning. Gode sommerråd: Slip kontrollen, send den på ferie, og tag selv et andet sted hen. Livet skal leves fuldt ud.

Skytte 24/11 – 21/12

Skytten er fuld af fart og action. Hun er født nysgerrig og elsker nye og spændende udfordringer og at udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Hun er tiltrukket af frisk luft og aktiviteter i det fri. Hun er glad for at rejse og bliver som regel ikke så længe på samme sted, men vil gerne opleve nye horisonter. Sommerens tendenser: Du er lidt mere stille og forsigtig, end du ellers plejer for tiden, mere seriøs og alvorlig. Det styrker dit image, folk får mere respekt for dig og lytter mere til det, du siger. Der, hvor du så finder mere livsglæde og frihed, er sammen med vennerne, her er du mere dit sædvanlige sprudlende jeg. Hjemme hersker kaos, det roder, eller du bor under midlertidige forhold, så du har svært ved at finde hale og hoved i dine ting. Det er en fin tid til at slippe de materielle ting, gå i kloster eller bare gå offline. Sommeren byder på mange gode venskaber, på overraskende møder og på inspiration fra de højere luftlag. Vil du gerne rejse ud og få udvidet din horisont, drage på eventyr og få stimuleret dine sanser, så er det egentlig bedst sidst i august og lidt ind i september. Man behøver jo heller ikke at følge flokken og tage sommerferie i højsæsonen. Det vil være oplagt at tage dine venner under armen og drage ud i verden fra 19. august og frem. Tiden kan dog også bruges på et givende stykke arbejde. Kærlighed og samvær med andre: Selv om ferien måske kommer til at ligge lidt sent, er der jo masser af mulighed for sommerflirt og romantik. Fra den 6. juli og måneden ud møder du let kærligheden på din vej. Du omgives af søde mennesker, der gerne giver en kompliment eller to. Samspillet med andre glider lettere her, man indstiller sig på hinandens bølgelængde og er diplomatisk. Sidst i maj og starten af juni rummer passion og erobring, om det så er dig eller modparten, der tager initiativet, vides ikke. I kan jo skiftes. Gode sommerråd: Livet behøver ikke at køre på fuldt blus konstant, det vil være godt at stoppe op indimellem og bare mærke sig selv.

Stenbuk 22/12 – 20/1

Stenbukken er mest lykkelig, hvis hun er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Hun vil gerne nå toppen, som hun faktisk har været på vej til, siden hun var barn. Stenbukken er ikke typen, som brænder broerne bag sig, og hun kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. Sommerens tendenser: Du kan godt føle dig hårdt spændt for vognen for tiden, og at alt ikke lige går efter planen. Der er udfordringer på hjemmebanen, som måske nok afspejler ting, der foregår inde i dig selv. Det er tid til en indre oprydning, til at kaste den gamle frakke af sig og folde sig ud, som man dybest set er. Du er i en forvandlingsfase, og det er ikke altid let at forklare det for andre, der findes simpelthen ikke ord til at beskrive din proces ordentligt. Så du foretrækker ofte at gå alene med dine tanker. På arbejdsfronten er du inde i en rivende udvikling, og her føler du dig glad og godt tilpas, kan se målet nærme sig. Vær opmærksom på første halvdel af august, her får du kam til dit hår, men hvis nogen kan klare ærterne, så er det dig. Og efterfølgende får du virkelig succes, fra 19. august har du grønt lys og kører ud i overhalingsbanen med målet direkte i sigte. Det er nu, du skal smede. Kærlighed og samvær med andre: Hele sommeren går nu ikke op i arbejde, der er faktisk også tid til romantik og kærlighed. En uge ind i juni starter det, du brænder varm, hvad enten det er din faste partner, eller du er single og åbner dig for en stormende forelskelse. Du føler dig tryg og godt tilpas og parat til at åbne døren til dit hjerte. Du møder velvilje fra andre. Det er en passioneret periode, og er du ikke parat til selv at melde ud, vil andre gerne tage initiativet. Også perioden fra 1. august til 27. august tegner romantisk for dig. Samværet med andre præges af hygge, nærvær, harmoni og en fin evne til at tilpasse sig hinandens behov og vaner. Gode sommerråd: Når du har arbejdet for en sag, er det godt og i orden at lægge den væk og bare slappe af.

Vandmand 21/1 – 18/2

Hvis Vandmanden får at vide, at hun skal gå til højre, har hun ofte mere lyst til at gå til venstre for at vise, at hun selv vil vælge. Hendes venner har stor betydning, og hun elsker at arbejde sammen med andre. Hun holder af mennesker uanset race og religion. Hun er utraditionel, alternativ, humanistisk og kan finde på at chokere det gode borgerskab. Sommerens tendenser: Du drømmer om fjerne feriemål, eventyr og inspiration fra fremmede kulturer, og det skulle ikke være umuligt at opnå. Det skal ikke bare være afslapning eller tant og fjas, du vil gerne opleve noget med perspektiv i, noget, der sætter dine tanker i gang, giver visioner og sætter dit liv i relief. Sådan har du haft det en rum tid, og det fortsætter også sommeren over. Du kunne finde på at flytte i ashram eller et andet retreat især i august, hvor noget inde i dig trænger sig på. Hvis du tager hele august med, kan du tage dine venner med på rejsen, så bliver der noget at snakke om de lange vinteraftner. Venskaber uddybes for tiden, du vokser sammen med dem, dit liv bliver mere forankret via vennerne. Et arbejdsfællesskab kan også komme på tale. Du er også mere filosofisk for tiden, tænker store tanker om livets indhold og retning. Du gribes af glæde ved storslåede tanker. Kærlighed og samvær med andre:Starten af juni og de sidste tre uger af juli er som skabt til en sommerflirt. Du kan have flere parallelle forelskelser, hvorfor nøjes med én, når der er så mange skønne muligheder. Det inspirerer dig kreativt. Måske det bare forbliver på dit fantasiplan, men det gør det jo ikke mindre dejligt. Så er der ikke så mange konsekvenser eller følgevirkninger. Når vi når hen i august omkring den 21. og frem, ja også noget ind i september, så kommer kærligheden mere på banen. Du møder andre mennesker, som giver dig glæde, og I finder ud af at enes, samarbejde og trives i hinandens selskab. Det tegner til at blive sjovt og festligt. Gode sommerråd: En tier for dine tanker, du må gerne dele dem med andre. Giv andre indblik i din indre verden.

Fisk 19/2 – 20/3

Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese sine omgivelsers ønsker og behov. Hun arbejder helst for og med andre mennesker. Hendes livs vigtigste lektie er at sætte grænser samt udfolde sin kreativitet. Fiskens fantasi er uovertruffen, og hun elsker eventyr. Sommerens tendenser:Du svømmer en del rundt i din egen verden, når det gælder privatlivet. Helt modsat, når det gælder job, hvor du har ret meget styr på tingene for tiden. Der lander mange opgaver på dit bord, og så kan du føle trang til at drømme dig væk. Andre har nok lidt svært ved at greje dig. Og venskaber kan komme på en prøve, du er parat til at skippe dem, der ikke forstår dig. Der skal ryddes op, og kun de ægte venner forbliver i din inderkreds. Det er særligt udtalt i august. Der kan komme nogle økonomiske overraskelser i sommerens løb, som enten giver dig nye muligheder eller tvinger dig til at omprioritere de ting, du bruger penge på. Umiddelbart byder sommeren ikke på de store rejseaktiviteter, hjemme er bedst, og her er der til gengæld en masse aktivitet. Kærlighed og samvær med andre: Selv om du måske ikke føler trang til at rejse ud i den vide verden, så udelukker det ikke, at romantikken dukker op på dit dørtrin. Kærligheden kan opsøge dig både i hele juni, langt ind i juli samt i det meste af august, hvad kan man så forlange mere? Især er dagene mellem 8. og 14. juni oplagte til at date, eller hvis du allerede er i havn kærlighedsmæssigt, kan du fyre op under romantikken med din faste partner, det bliver der nok ingen indvendinger imod. Der er en fin kontakt, en god samhørighed og evne til at tale sammen. Hvis du kun er til den lette flirt, tager du starten af sommeren. Er du mere til at binde dig (og måske ”bygge rede”), så er august den bedst egnede. Gode sommerråd: Det er o.k. ikke at have fuldt styr på livet, bare du husker at følge dit hjerte.

Vædder 21/3 – 20/4

Vædderens tegn er et såkaldt ildtegn, og derfor har Vædderen en medfødt portion ekstra energi med sig, som hun ofte bruger på fysiske aktiviteter. Hun er typen, som helst vil og kan selv. Hun er god til at få masser af gode idéer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er ofte en favorit. Sommerens tendenser: Der er meget energi, aktivitet og flow i dit liv for tiden, der må gerne ske noget nyt hver dag. Du rider med på en bølge af gåpåmod og handletrang. Livet åbner nye døre for dig, og du tager mod mulighederne. Nogle gange skal der vælges noget fra, for at andet kan lade sig gøre. Arbejdet kan give dig udfordringer, så en længere velfortjent ferie vil være oplagt, hvis du har mulighed for det. Hvis ikke du kan rejse ud, vil du kunne få gjort noget ved din base, dit hjem. Især i tiden mellem 5. juni og 21. juli trækker hjemmets forskellige opgaver, og trænger noget til en håndværkerhånd, er du ikke bleg for at tage fat. Tag dog ikke munden for fuld 1.-4. juli, der skal også være rimelighed i projekterne. Mulighed for rejser udenlands falder først ret sent, nemlig fra 22. august og lidt ind i september. Kærlighed og samvær med andre: Der er flere tidspunkter i sommerens løb, der kalder på romantik og kærlighed eller i hvert fald behageligt samvær med andre mennesker. Amorinerne trives især 4.-8. juni, hvor du også er god til at skabe balance mellem dig og en anden person. Du kan både tage føringen og give plads til den anden parts behov. Er du single, er der oplagt mulighed for en sommerforelskelse. Parforhold har gennem den senere tid haft rigtig god vind i sejlene, givet dejlige oplevelser og glæde. Det vil det fortsat gøre hen over sommeren, men du skal lige stikke fingeren i jorden i perioden mellem 29. juli og 11. august, her kan ting ryge ud af proportioner, og job kan hive i en anden retning end parforhold. Find en balance. Gode sommerråd: Grib mulighederne, når de viser sig, men prøv også at se længere frem end til i morgen.

Tyr 21/4 – 21/5

Tyren elsker glæder som mad, sex, musik og almindelig god hygge. Også materielle glæder som penge og andre værdier er med til at gøre hendes liv rigt. Hun er godmodig, og der skal meget til for at få hende til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige Tyren i krop og sjæl. Sommerens tendenser: Du er i det filosofiske hjørne denne sommer og tænker grundigt over mange ting i dit liv. Du kan både føle dig inspireret og udfordret af fremmede kulturer. Noget vækker din nysgerrighed, andet din tryghedstrang, og disse modstridende behov kan være svære at forene. Men det giver stof til eftertanke. Der kan også opstå et øget behov for at finde mere mening i det daglige, i dit arbejdsliv og i dine hverdagsgøremål. Opgaverne skal ikke bare være ren rutine, selv om du ofte nyder, når det kan køre på autopilot, men lige for tiden skal det også have et videre perspektiv. Dette vil især være udtalt i perioden sidst i juli til knap midt i august. Har du brug for at finde en god arbejdsenergi, er bl.a. den sidste tredjedel af august rigtig god. Her trives du med målrettede opgaver og kan få ting til at vokse. Kærlighed og samvær med andre: Sommeren rummer nydelse på flere planer. Der er en del aktivitet i starten af juni, den glider over i en mere sensuel energi fra 7. juni og frem til 6. juli. Der er romantik i luften, og især dagene 8.-14. juni emmer af kærlighed. Og kærligheden kommer helt ind på livet af dig, opfylder dig og erobrer dig. Samværet med andre eller et specifikt specielt andet menneske gror og trives som en anden tropisk plante. Alle sanserne stimuleres, og du vil nyde livet i fulde drag, så det er oplagt at lægge en ferie for to her. Du føler dig i balance, tillidsfuld og levende. August er også dejlig, men her trives du bedst hjemme, finder fred og ro i de vante omgivelser og styrker dit rodnet. Gode sommerråd: Tag sikkersselen på og vov dig ud på ukendt grund, det giver gode minder til scrapbogen.

Læs også