Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2020 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skytte

Månedshoroskop
september

Ændringer i dit arbejdsliv, som du har kæmpet for igennem et stykke tid, kan indfinde sig i dagene omkring den 9. En mere personlig forandring tager sin start fra den 13., selv om det endelige gennembrud kommer senere. Når det gælder kærligheden, kan der også være ændringer på vej, især hvis det er noget, du har arbejdet på. Et møde kan udvikle sig i den retning, du har håbet på, og måneden slutter kærligt.    

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.