Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Skytte

Månedshoroskop
februar

Du har gode muligheder for at udøve stor indflydelse. Med både energi og handlekraft tager du fat, og får tingene til at ske. Du taler godt for din sag, og det gør dig til en god holdleder. Der skal helst lidt fart over feltet, og det gælder om at få søsat nye og utraditionelle projekter. Midt på måneden kan du tvivle på dig selv. Gå bare imod strømmen, især hvis du stoler på din idé.


Horoskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.