Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skytte

Månedshoroskop
november

Du gør et godt indtryk, og din popularitet er mærkbar fra starten af måneden. Det er især blandt dine venner og i sportslige sammenhænge, du mærker påskønnelse og godt kammeratskab. Din kæreste er fraværende og lidt indadvendt indtil sidst på måneden. Den 22. får du flere kræfter at gøre godt med, kæresten kommer på banen og både kærlighed og familieliv blomstrer.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.