Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skytte

Månedshoroskop
april


Det er hjem og familie, der optager dig ekstra meget nu. Især indretning og fysiske forandringer får du hjælp til fra din partner. I er enige om de investeringer, der skal til for at forbedre boligen. I ugen før påske kan der opstå uenigheder, men de klares heldigvis, inden du tager hul på helligdagens familiehygge. Her, men også efter påske, er det den gode mad du værdsætter.

Astrolog Brian TeglgaardHoroskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.