Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Skytte

Månedshoroskop
september

Du får mulighed for at etablere dig eller på anden vis ”slå rødder”. Dit fundament kan også synes i orden, hvad din økonomi angår. Her finder du nye muligheder, der samlet set giver dig et større råderum. Din særlige omsorg overfor et familiemedlem kan gøre, at du er mere bundet end du bryder dig om. Midten af måneden er særlig romantisk, og du får en kærlighedserklæring.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.