Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skytte

Månedshoroskop
januar


Det er nu, du kan vise nye arbejdsmæssige og kreative talenter. I den forbindelse kan du få en god idé, som det også kan være muligt at tjene lidt ekstra på. Når det gælder penge og økonomi: Hvis du kører på pumperne, bliver det ikke bedre at ignorere dette. Omkring den 11. må du tage konsekvensen og gribe om problemets rod. Du kan regne med hjælp og opbakning til dette.

Månedens højdepunkt: Kærligheden varmer dit hjerte.

Astrolog Brian TeglgaardHoroskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.