Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skytte

Månedshoroskop
november


Der er tale om en helt ny dagsorden for dig, der kan virke meget markant. Det gælder om at træde frem, stå ved dig selv og blive mere synlig. Det vil gøre et stort indtryk på dine omgivelser såvel som på dit eget humør. En mere eller mindre selvvalgt isolation hører fortiden til. Første halvdel af måneden er der fokus på dig selv, i anden halvdel er det din familie og din partner.

Astrolog Brian TeglgaardHoroskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.