Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skytte

Månedshoroskop
september


Efter en god lang sommer er du i den grad tilbage til hverdagen. Det kan være svært at få arbejde og familieliv til at hænge sammen. Arbejde og pligter fylder en del, og du kan opleve, at både chefen og kolleger taler dig imod. Du passer dine pligter, og det pynter på din indtægt. Sidst på måneden vil du få en anerkendelse for din indsats, og der bliver mere tid til venner.

Astrolog Brian TeglgaardHoroskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.