Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Løve

Månedshoroskop
januar

I januar er der hele to fuldmåner. Fuldmånen den 2. kan handle om dine daglige rutiner, men også om dit helbred. Den 31. er det især dit parforhold og dine følelsesmæssige relationer, det handler om. I dagene den 7.-10. foregår der meget. Først har du stor begejstring, hvor alt kan lade sig gøre. Straks efter kan du forhindringer, hvor du må se kendsgerningerne i øjnene. Dit helbred kan begrænse dig, og det er en anledning til at lægge dårlige vaner på hylden og ændre livsstil. Selv om du har øje til det alternative, kan du i sidste ende vælge det traditionelle. Nymånen den 17. er oplagt til disse livsstilsændringer. Efter den 20. er du mere kontaktsøgende og ønsker kærligt samvær.


Horoskoper

Mere om løve

Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed, og er god til at organisere, være idérig, og til at inspirere sine omgivelser. Stil, elegance og kvalitet er det som en Løve føler sig tiltrukket af, intet mindre. Løven er tegnet for børn leg, sjov og kreativitet. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt.