Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Løve

Årshoroskop
2018

Året som helhed 

Der er en spændende udvikling i gang hjemme hos dig, og den har med dine fysiske rammer og din familie at gøre. En flytning er sandsynlig, men du kan også skabe dig mere plads, lys, luft og frirum ved at bygge til eller møblere om. Det er især forårsperioden, der giver lyst til forandringer. Positive takter omkring din familie kan dukke op, fordi du er mere hjemme, men også fordi du stifter familie eller måske kommer der en familieforøgelse. Det passer fint med, at du generelt får flere aktiviteter i din hverdag. Her er det vigtigt ikke at presse dig selv for hårdt, og især når det gælder din fysik, må du passe på både ryg og knæ.  En bedre balance i såvel arbejde som din hverdag får du sidst på sommeren. Her sker mange nye og spændende ting, men i et tempo hvor du kan følge med.    

Job 

Foruden alt det du har i gang derhjemme, som i sig selv kan være krævende, blæser der også nye vinde på din arbejdsplads. Det er især fra midten af maj, der kommer til at ske forandringer. Du har gode muligheder, hvis du ønsker at skifte job, måske endda til en helt ny branche. Et jobskifte kan også komme som en overraskelse, hvis du er tvunget af omstændighederne. Forvent under alle omstændigheder, at der vil ske væsentlige ændringer på din arbejdsplads. Ny elektronik eller it kan også være blandt det, du må sætte dig ind i. Forandringerne aftager og de sidste par måneder er af året kommer der igen mere ro på din arbejdssituation.   

Kærlighed 

Familielivet blomstrer, selv om det ikke nødvendigvis har med dit kærlighedsliv at gøre. Din partner kan i perioder være lidt fraværende, men der er sikkert en god grund, som du bakker op omkring. Der er især en god kemi imellem jer sidst på sommeren, og selv om I måske ikke skal ud at rejse, er det vigtigt at værne om samværet. For dig, der er single, kan den sidste del af året blive ret romantisk, og du vil få al den opmærksomhed, du ønsker.     

Årets muligheder 

Du kan foretage radikale ændringer i dit liv.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om løve

Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed, og er god til at organisere, være idérig, og til at inspirere sine omgivelser. Stil, elegance og kvalitet er det som en Løve føler sig tiltrukket af, intet mindre. Løven er tegnet for børn leg, sjov og kreativitet. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt.