Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Jomfru

Årshoroskop
2019


Året som helhed

Dine hjemlige rammer er særligt i fokus, og det er vigtigt for dig, at de fungerer optimalt. Har du brug for mere plads eller ønsker du at skifte byen ud med landlige omgivelser, er det sandsynligt, at du flytter. Kan forholdene forbedres, hvor du er, kan en ombygning eller indretning af dit eget værelse være en mulighed. Med mindre du bor alene, er det bedst at få accept af dine planer. Et studie- eller hobbyværelse kan vise sig gavnligt, for noget tyder på, at du søger at udvide dine horisonter. Det kan også ske på anden vis end studier, da du får en større udlængsel og rejselyst. Familiemæssigt kan du forvente et år med ”familieforøgelse”, uden det behøver at være dig selv som bidrager hertil. Men familien kan vokse på den ene eller anden måde. Der er ikke så langt mellem familiefesterne og noget, der skal fejres.

Job

Du holder af at passe dit job, men løbende må du have plads til også at prioritere dit familieliv. Det kan indimellem blive på bekostning af din arbejdsindsats, men sådan må det være. Særligt i april og til midten af maj er det bedste tidspunkt at arbejde målrettet med dine karriereplaner. Her er dine resultater baseret på dine egne initiativer. I den periode har du det fint med flere bolde i luften samtidig. Arbejdssituationen er stabil, og du holder dig lidt længere mål for øje. Dine drømme og ønsker viser sig realistiske, og du kan let finde opbakning hos en samarbejdspartner.  

Kærlighed

Stemningen i parforholdet kan være lidt presset ved årets start. Det er nemlig ikke alt, I er enige om. Med mindre dit forhold er nyt, har du ingen grund til bekymring, for overordnet har I de samme mål og ønsker. Det meste af marts er dog en måned, hvor du gør dig mange overvejelser, ikke blot om din partner, men i dine relationer generelt. Hvis dit hjerte er faret vild, finder du ud af det her. Hvis ellers du tør åbne for dine følelser, kan det også bringe dig nærmere den, du elsker. 

Årets muligheder

Dine hjemlige omgivelser bliver mere optimale.

Astrolog Brian TeglgaardHoroskoper

Mere om jomfru

Anliggender omkring kost, krop, helse og gymnastik er interesser som jomfruen ofte gør sig involveret i. Jomfruen tror tit og ofte, at der er kommet her på Jorden for at tjene andre, hvilket de gør i stor udstrækning. Jomfruens mennesker er jordbundne, flittige, pertentlige, arbejdsomme, og særdeles ansvarlige. Deres medfødte detaljesans gør dem også meget velegnet til at føre regnskaber, arbejde i et laboratorie, eller andet, som kræver sans for detaljer.