Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Jomfru

Årshoroskop
2018

Året som helhed 

Din nysgerrighed kan få dig til at studere eller at sætte dig grundigt ind i et emne, du interesserer dig for. På den måde kan du havne på skolebænken både først på året eller efter sommerferien. Dit ønske om at udvide din horisont kan også ske ved at rejse, og her kan året blive ret spændende med flere rejseaktiviteter end normalt. Det vil for dig gælde om at komme udenfor landets grænser. Uanset hvor du samler inspiration, vil det give dig en positiv indstilling, der smitter af i din måde at kommunikere på.  Der ligger en opfordring til dig om at tage dine evner og talenter alvorligt. Det kan handle om at sætte tid af til din hobby eller interesse. Brug også gerne tid sammen med dine børn, også selv om de er voksne. At rejse sammen kunne give jer nye og fælles spændende oplevelser.    

Job 

Selv om dit arbejde ikke får mest af din opmærksomhed, kan der godt ske væsentlige ændringer her. En god rytme og stabilitet kan du opleve i maj, men ellers er det primært anden halvdel af året, hvor der kan ske fornyelser. Arbejder du med det, du kan lide og interesser dig for, er der ikke stor sandsynlighed for jobskifte. Men hvis ikke er det oplagt at bruge dit netværk til at søge nye udfordringer. Tiden omkring den 1. november kan i den forbindelse vise sig vigtig.  

Kærlighed 

Hvis du ønsker at finde kærligheden, må du gå seriøst til værks, men også være indstillet på, at dating kræver en del tid. Forbered dig på, at du kan få afslag eller endda blive brændt af, men tålmodighed belønner sig. Du kan opnå, hvad du vil inden året slutter.  Drømme og forventninger præger dit parforhold og for den etablerede Jomfru bliver det vigtigt at sætte ord på. Der er en glimrende dialog mellem dig og din partner, så det bliver let at finde gensidig forståelse. Har du små børn, kan det virkelig dræne dig for energi, så her gælder det om at tage nogle kærestepauser og skabe afveksling i hverdagen.  

Årets muligheder 

Opøv dine evner og talenter.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om jomfru

Anliggender omkring kost, krop, helse og gymnastik er interesser som jomfruen ofte gør sig involveret i. Jomfruen tror tit og ofte, at der er kommet her på Jorden for at tjene andre, hvilket de gør i stor udstrækning. Jomfruens mennesker er jordbundne, flittige, pertentlige, arbejdsomme, og særdeles ansvarlige. Deres medfødte detaljesans gør dem også meget velegnet til at føre regnskaber, arbejde i et laboratorie, eller andet, som kræver sans for detaljer.