vægten
Horoskoper

Årshoroskop for Vægten 2022

7. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Udgivet første gang d. 7 december 2020 Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Vægten. Bliv klogere på, hvordan dit 2023 bliver!

Vægten 23/9 – 22/10

Kærlighed

Kærligheden fylder generelt meget hos Vægten, og nogle gange bliver omsorg forvekslet med kærlighed. Det er vigtigt for dig, at din partner føler sig i centrum, værdsat og elsket. Det kan nogle gange bevirke, at du glemmer dig selv og dine egne behov.

Hvis kærligheden skal fungere, skal der helst være en god stemning og harmoniske strømninger, for mennesker i Vægtens tegn bryder sig generelt ikke om skænderier. Paradoksalt nok kan du i din iver efter at skabe god stemning alligevel opleve, at der kommer kurrer på tråden.

I 2022 blev der for nogle Vægte åbnet et nyt kapitel i forbindelse med kærlighed og parforhold. Nye input fra nye partnere har skabt nye forventninger. I et ungt parforhold kan man komme lige lovlig hektisk ud af startboksen, og når der er så meget fart på, lærer man ikke hinanden rigtigt at kende. Heldigvis er der tid til det i år, især når sommeren sætter ind.

Du vil mærke et markant skift hos din nye partner eller hos dig selv, og det er tid til at gå dybere med bekendtskabet. Som antydet ovenfor vil du opleve, at nye toner bliver slået an i forbindelse med dit følelsesliv. Måske har dine følelser kørt på vågeblus i en længere periode, men i løbet af marts vil du opleve, at noget ændrer sig.

Dit behov for – og måske lysten til – at se nærmere på dine kærlighedsønsker bliver markant. Tiden er inde til, at du ikke bare tænker over, hvordan du gerne vil folde dit kærlighedsliv ud, men måske afprøver det i virkeligheden. Du er på vej til at bryde nogle grænser eller tabuer og kan dermed komme videre i dit kærligheds- og følelsesliv.

Leder du efter en fast partner, vil tiden frem til maj være gunstig til at finde én. De bedste tidspunkter at møde en kæreste er i januar og især i marts, maj og i oktober. Dog vil kontakten i oktober være lidt svær at greje, for måske er det mest de venskabelige følelser, der rører sig.

I faste parforhold vil 2023 være særligt. Der vil være mindre tid til at dyrke kærligheden i det omfang, du er vant til, men det er ikke nødvendigvis problematisk. Undgå dramaer og scener, hvis ikke parforholdet føles så tæt, som det plejer. I har bare begge to travlt med andre ting. Vær opmærksom på at dyrke kærligheden, når der er lejlighed til nærvær. Både januar, februar og marts byder på muligheder.

Din partner kan være tilbageholdende, da batteriet er lidt fladt. I perioder, eksempelvis i maj, juli, oktober, november og december, skal du ikke stille for store krav, for de kan ikke indfries. Prøv i stedet at give din støtte, eller find ud af, hvordan du kan hjælpe. Du vil have overskud til dette i marts og april og igen i november og december.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Familie og venner

I flere år har du haft særlig fokus på området for familie og bolig. Det har du været tilfreds med, selv om du ikke er meget for store forandringer. Det har du formentlig nu accepteret, når du i bakspejlet kan se, hvordan forholdene har udviklet sig. Det store og langvarige fokus, der har været på det område, vil ændre sig, og der bliver tid til helt andre ting.

Familien som helhed vil bevæge sig i en anden retning, og der vil komme flere spontane fælles begivenheder. Der kan være nogle interesser, eksempelvis politiske, som kan samle familien, og hvor der kan diskuteres meninger. Måske vil I sammen støtte op om politiske initiativer. Du vil, særligt i juni, være meget social sammen med dine venner, og i august kan du komme meget tæt på en af dine venner, som måske prøver at overgå dig i færdigheder.

Hverdag

Fra marts vil du fokusere mere end normalt på hverdagen og på dit velbefindende. Du vil prøve mange forskellige “behandlinger” for at finde ud af, hvad der virker bedst for dig. Det handler bl.a. om at finde en god balance i kroppen, og det kan der være mange forskellige veje til.

Du vil gå mere op i din livsstil og også på det felt finde nye måder at leve på. Siden 2012 har du haft opmærksomhed på dit velbefindende og på din hverdag.

Fremtid 

Du vil begynde at dyrke dine egne interesser. Har du ikke nogen særinteresser, vil du frivilligt se nærmere på forskellige muligheder. Måske skal du langt tilbage i erindringen for at genkalde dig aktiviteter, som du kan tænke dig at genoptage, eller der vil være nogle ambitioner, der ikke er blevet indfriet, som du nu kan se nærmere på.