Få årshoroskop 2021 for Vædderen
Horoskoper

Årshoroskop for Vædderen 2021

Af astrolog Cathrine Oppenheim 7. december 2020
Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Vædderen. Bliv klogere på, hvordan dit 2021 bliver!

Vædderen 21/3 - 20/5

Kærlighed

Alt bliver nemmere i 2021 i forhold til sidste år! Det smitter naturligvis også af på dit kærlighedsliv, som vil synes nærmest nemt i forhold til sidste års udfordringer. Kærligheden kan i år udfolde sig på forskellig vis, alt efter hvor du befinder dig og på kærlighedens vej.

Er du single og har et ønske om at finde en livsledsager, vil energien og kræfterne til det være til stede – i mere eller mindre grad.

Efter længere tids stilstand i 2020 nyder du nu at kunne se fremad og indtage og prioritere kærligheden, som i den grad er med til at berige dit liv, give dig tryghed og gøre dig i godt humør. Din selvtillid er tæt på at være i top, når det gælder romantik og flirt, og forårs- og sommerperioden samt oktober vil være bedst egnet til at date og søge efter en partner.

Især i oktober er det sandsynligt, at du kommer meget tæt på en potentiel partner. Det er måske også på det tidspunkt, at det skal vise sig, om I skal gå videre sammen.

Lever du i et fast forhold, trænger du til at få bekræftet dine følelser: Elsker I stadig hinanden, og er de tætte bånd intakte efter sidste års udfordringer?

Svaret vil med stor sandsynlighed være ja, dog skal der arbejdes lidt på at komme hinanden nærmere. I har de bedste forudsætninger for at rejse kærlighedsenergien i starten af året samt i april.

Din bedre halvdel kan nås med særlige romantiske tiltag fra slut februar til slut marts. I april er det vigtigt, at du forsøger at forstå din partner, som måske har behov for at ændre på sin hverdag.

Det kan betyde, at hverdagens rutiner bliver ændret for at give din partner en følelse af frihed – især hvis hverdagen synes forudsigelig. Derudover ser kærlighedslivet konstruktivt ud i 2021, især når du får dit behov for tryghed opfyldt.

 

Familie og venner

Der vil falde mere ro over den nære familie i 2021. Fokus kommer formentlig til at ligge på forholdet til svigerbørn og søskende – ældre som yngre. I de relationer, hvor noget kan forbedres, vil du sætte ind, eller du vil i stort omfang prøve at stille især ældre søskende tilpas.

Nye familiemedlemmer kan komme til efter mange års fravær, og her skal forventningerne måske lige afstemmes.

Giv det tid, så alle har en chance for at lære hinanden at kende, inden der stilles krav. Den bedste tid sammen med familien ligger i marts, april, september og december.

Familien har på godt og ondt ændret sig meget de senere år, og der vil være mange bånd, som ikke længere er knyttet.

Din vennekreds har mulighed for at blive udvidet betragteligt, og måske vil det især være ældre personer, du får en tæt forbindelse til. De har mange erfaringer, som du kan lære af – men der vil også være personer iblandt, som du synes er lidt for gammeldags i deres udsyn, så dem vil du af gode grunde holde lidt på afstand.

Venner vil komme med inspiration, og er du interesseret i ny teknik og IT, vil din maskinpark vokse i løbet af året.

Hverdagsliv

Du går op i, at der skal være orden i tingene. Det gælder på mange af livets områder, men der, hvor du opholder dig, skal der være en form for organiseret orden. Nogle vil måske synes, at du fokuserer for meget på de små detaljer, men det giver dig en stor tryghedsfornemmelse.

Du arbejder gerne hurtigt og kan lide at få løst dine opgaver, hvilket du også er god til.

Du går grundigt til værks og arbejder allerbedst i højt tempo, og når du kan se resultater med det samme. Jobmæssigt, hvis du stadig er på arbejdsmarkedet, vil du opleve en lettelse i arbejdsbyrden, som har ligget højt de seneste år.

Nu kan du sænke skuldrene og gå dybere ind i de opgaver, du bliver pålagt.

Har du planer om at ændre på dit arbejde, vil starten af januar være aktuel. Måske vælger du at gå i en helt anden retning, eller du får en aha-oplevelse og kan pludselig se den dybere mening med nogle arbejdsgange, som gør, at du får et andet syn på arbejdsprocessen.

Det er også i januar, at du får mulighed for at indskrænke projekter og dermed kun koncentrere dig om de vigtigste.

Sidste år bød på flere udfordringer i forhold til dit velbefindende, og det var måske knapt med overskud og energi. Det forbedres markant i 2021.

Du vil finde et bedre arbejdsflow, som bevirker, at du føler dig langt bedre tilpas i hverdagen – især fordi du ikke længere føler dig under samme pres som i 2020.

Fremtid

Vejen frem synes mere farbar i år end længe. Der er ikke længere forhindringer, der sætter en stopper for dine udfoldelser. Du vil være langt mere fremsynet og positiv overfor ændringer og nye tiltag i tilværelsen. Nogle Væddere har stadig mulighed for helt at ændre karrierevej, men det kræver en lang beslutningsproces.

Måske er du midt i den og tager tilløb. Du vil i den kommende tid tillægge den økonomiske tryghed stor værdi. For nogle kan det betyde, at sparekniven må frem, måske på et tidspunkt som du slet ikke havde regnet med.

Covid-19-krisen kan muligvis have en finger med i spillet.

Økonomien kan dog også gå i en helt anden retning, nemlig ved at du får flere uventede indtægter, og dermed er din økonomiske situation meget anderledes. Sørg for at have penge på kistebunden.

Årets højdepunkter

Du vil generelt være involveret i projekter, hvor der er flere om at løse opgaverne. Der er særligt to højdepunkter i år, som du bør benytte dig af, hvis du ønsker succes – april og oktober.

I april får du mulighed for at multitaske mellem flere forskellige ting, og de fleste af dem fører til gode resultater.

Vigtigt er det i den forbindelse, at du holder koncentrationen, for der kan forekomme mange løse ender. I oktober vil fokus være på samarbejde. Der er især én person, som du har god kemi med, og som evner at tænke ud af boksen. Sammen får I mange ideer.

Din største gennemslagskraft viser sig fra 1. november og cirka seks uger frem. Her er din vilje særligt mærkbar, og du tager ikke et nej for et nej.

Du bliver ved, indtil du får det, som du vil have det. Det samme kan også gøre sig gældende omkring 25. februar.