Fyr op for sexlivet ved eksempelvis at send din partner en fræk sms.
Sex og erotik

Sådan fyrer i op under sexlivet i vintermørket

Det er mørkt og koldt udenfor, men det behøver ikke betyde, at der ikke kan blive varmt under dynerne - fyr op under sexlivet i vintermånederne

5 tips til at sætte gang i sexlivet

Vintermørket gør, hvad det kan for at lukke ned for seksualiteten. Men selvfølgelig kan I fyre op under jeres sexliv alligevel. Psykoterapeut og forfatter Terje Nordberg giver i denne uges FEMINA fem tips:

Tænk på sex

Genkald tidligere sexoplevelser, og lad erindringen om, hvor skønt det var, flyde ud i kroppen. Mind dine tæer, dine ben, dine balder, din mave og bryster om, hvordan det føles, når det er bedst.

LÆS OGSÅ: 6 ting, der forbedre sexlivet

LÆS OGSÅ: Sådan træner du dig op til lynorgasmer

Brug din fantasi

Kig dig omkring. Forestil dig f.eks., hvad du ville gøre ved den lækre fyr, der sidder overfor dig i S-toget. Fantasien kender jo ingen grænser, og kroppen er vild med frække drømme.

Send en fræk sms

Hvis du har en partner, så kontakt ham med sanselige sms’er, mails eller telefonopkald og fortæl ham om, hvad du gerne vil gøre, når I ses.

LÆS OGSÅ: Du skal sige ja til sex – også når du ikke har lyst

Planlæg sex

Det kan virke lidt usexet, men planlagt sex kan godt fungere. Læg jer tæt sammen og mærk hinandens duft og krop. Rør ved hinanden med hænder og kys – og se, hvad der sker.

Rør dig

Glem ikke at motionere, selv om det er mørkt og trist udenfor. God form holder kroppen levende!

LÆS OGSÅ: Sådan bliver I ved med at have god sex. Se sexologens råd 

 

 

Læs mere om: