Her er 3 grunde til, at sadomasochisme trækker i os
Sex og erotik

3 gode grunde til, at dyrke sadomasochisme

At give sig hen og lade sig dominere er den mest almindelige seksuelle fantasi for kvinder (og mænd), fordi underkastelse føles farligt for os – og derfor meget sexet. Her er 3 grunde til, at sadomasochisme trækker i os og måske skal have en forsigtigt forsøg med en tryg elsker.

Her er 3 gode grunde til at dyrke sadomasochisme

 
At være bundet kan sætte dig fri
Mange mennesker tørster efter den befriende følelse, det er ingenting at kunne (og skulle) gøre andet end modtage berøring. Når man f.eks. er bundet, kan du overgive dig og hele dit fokus blive på fornemmelserne i kroppen. Hvis du er stresset, anspændt og overbebyrdet, kan flugten ind i et par timers erotisk fangenskab være en afslappende pause fra dit tankemylder.
 
LÆS OGSÅ: Ordbog til sadomasochisme-sex
 
S/M styrker både sårbarhed og tillid
Når du indvilliger i at blive bundet af din kæreste, er det en kæmpe tillidserklæring. For få ting gør dig mere sårbar, end når du bliver holdt fast og er ude af stand til at undslippe. Du skal kun lade dig underkaste af nogen, du stoler fuldt og fast på, så gør det aldrig på første date.
 
Plads til dit indre sex-dyr
Rauuu! Vores sexliv er ofte meget høfligt og velpoleret. Vi er i bund og grund dyr, og sex kan være en sjov måde at udtrykke vores mere rå sider på. Når du f.eks. er bundet, kan du ruske og knurre og på en tryg måde udtrykke dine dyriske sider. Mange elsker denne side af S/M: At kæmpe og blive tilfredsstillet på samme tid.
 
Kilde: Your Tango
 
LÆS OGSÅ: Manglende sexlyst: Sådan tackler i det som par
 
Læs mere om: