https://imgix.femina.dk/media/dbc5a2fa48084d27bdfbd7ae22569e19.jpg
Kærlighed og sex

Yngre mænd er vilde med ældre kvinder

3. august 2011
af Mia Qvist Scheelsbeck, Alive.dk
Foto: All Over Press
Et nyt datingsite viser overraskende tendenser fra de yngre mænds side.

Tæt på 70 pct. af brugerne på et nyt datingsite, der er mødested for kvinder, der er til yngre mænd, og omvendt, er mænd.

Cougarcentral.dk, der gik i luften i juni måned, har allerede mere end 5.500 brugere, og det har vist sig, at det særligt er de yngre mænd, der aktivt går efter de ældre kvinder.

- Mændene er jo i benhård konkurrence, så de er nødt til at skrive nogle gode profiltekster og i det hele taget oppe sig for at få kvindernes opmærksomhed. Og det er tydeligt, at jo bedre og mere kreativt mændene kommunikerer, jo større interesse er der fra kvinderne, siger Trine Thorendal, der er én af to stiftere af datingsiden.

Mænd har kløerne langt fremme
De kvindelige brugere af sitet er ganske glade for den unge interesse. En del af dem skriver nemlig på sitet, at de aldrig har oplevet at få så meget opmærksomhed fra unge mænd.

- Tanken har hele tiden været at lave et mødested for dem, der er til den omvendte aldersforskel, så de ikke længere behøver at skyde med 'spredehagl' på de gængse, brede datingsites for at finde ligesindede. Idéen blev født med kvinderne for øje, ikke mindst baseret på mine egne erfaringer på diverse dating-sites, hvor jeg følte mig halvskummel, hver gang jeg kontaktede en fyr, der var yngre end mig selv. Men den helt store overraskelse har været, at det er de yngre mænd, der har kløerne længst fremme. De er ganske enkelt ellevilde med kvinder, der er ældre end dem selv! Så det er ét stort tag-selv-bord for kvinderne derinde, siger Trine Thorendal.

Læs også