Kærlighed og sex

VM i fodbold? Så’ det tid til at være utro!

af Lonnie Kjer 11. juni 2014
Foto: Shutterstock
Hvad har fodboldturneringer og utroskab med hinanden at gøre? Masser, siger utroskabssitet Victoria Milan. For når manden kaster sig over fjernbetjeningen, kaster vi os nemlig i armene på en anden.

Så går det løs. Der skal konkurreres i fodbold og kæmpes lidt om fjernbetjeningen. Eller måske er det nærmere tiden, der kæmpes om? For lillefar sidder klinet til skærmen og ikke har tid til andet en fodbold, og derfor nøjes kvinder altså ikke med at samle appetit ude … hvis du altså spørger utroskabssitet Victoria Milan.

Utroskabssite?

Ja, den er god nok! Vicoria Milan er Nodens største datingside for gifte og samboende, der trænger til en affære. De har 246.000 medlemmer i Danmark, og samlet har datingsitet over en million aktive medlemmer.De skilter med mottoet: Gør livet levende, ha' en affære …Nysgerrig? Besøg dem på www.victoriamilan.dk

VM i utroskab

Det behøver du nu ikke, for de har spurgt sig selv og sitets medlemmer, og VM-fodbold frister altså til utroskab i højere grad end normalt.For svaret er et rungende ja. 66 % af de adspurgte kvinder indrømmer i hvert fald, at de føler sig mere fristet, fordi partneren går lige lovlig all in på VM-fronten og giver alt for lidt opmærksomhed.

Victoria Milan: Oplagt med utroskab!

Det forstår de da godt hos Victoria Milan."Det er uhyre let for kvinder at lade fantasierne om hemmelige romancer vandre, når deres partner mere eller mindre kun fokuserer på fodbold. Derfor er VM den oplagte tid at finde en elsker, siger grundlægger af og vicedirektør for Victoria Milan," Sigurd Vedal.

VM i lækre mænd

Men en del af dem får rygende travlt de kommende uger, for blandt de adspurgte kvinder skal hele 57% procent af dem faktisk selv se kampene og har i øvrigt pænt styr på, hvem af de veltrænede mænd, de helst kastede sig over.Ronaldo er den sikre vinder, Neymar fra Brasilien følger stærkt efter, og på en 7.plads dukker Messi op.

Eviva España!

Alligevel løber Spanien med guldet, når der skal stemmes om hvilke lande, der har de lækreste spillere. Frankrig snupper en smuk andenplads, Italien dribler sig op på tredjepladsen og - overraskende nok - er Japan at finde på en femteplads … hvis altså det er Victoria Milans 1.983 kvindelige danske medlemmer, der skulle bestemme. Dét var det i dette tilfælde. Ha' et rigtig godt VM!

Brug for gode råd? Spørg sexologen HER!