https://imgix.femina.dk/media/332f7d99ab4949fc992f8caf91987d90.jpg
Kærlighed og sex

Trine Dyrholm: Jeg troede ikke, at jeg skulle have børn

22. marts 2012
af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Medi
Foto: All Over Press
Kærligheden har taget den succesfulde skuespiller, Trine Dyrholm, med storm.

Bedre sent end aldrig er et mundheld, der i den grad passer på den 39-årige skuespiller Trine Dyrholm. Hun mødte sin kæreste, danseren Niclas Bendixen, da hun var midt i trediverne og havde været single i seks år. Amors pil ramte den erfarne skuespiller hårdt, og inden længe var børn på tale.

- Jeg var alene i mange år, inden jeg mødte min kæreste, og jeg troede ikke nødvendigvis, at jeg skulle have børn. Jeg er meget lykkelig for at have mødt ham og have den base sammen med ham i dag. Og på en måde også for at have mødt ham så sent. For vi har begge to nået at forme vores egne liv, som vi stadig lever - nu lever vi også bare et liv sammen. Jeg er ikke kun en familie, jeg er også stadig mig, Trine, siger hun i et interview med Alt for damerne.

Rollen som mor
At genfinde sig selv i den nye kærlighed har udviklet Trine Dyrholm på mange fronter, og da sønnen Axel kommer til i 2009, voksede hun i den grad med opgaven
- Det har udvidet mig at blive mor. Det tror jeg, at kærlighed altid gør. Når du møder et nyt menneske, som skal have plads til at fylde i dit hjerte, så vokser du. Men jeg har ikke forventninger til mig selv om at være mor på et bestemt og "rigtig" måde, siger hun til Alt for damerne.

Nu er Trine Dyrholm snart tilbage på det store lærred. Hun har fundet tid i familielivet til at indspille filmen "En kongelig affære" sammen med blandt andre Mads Mikkelsen. Filmen får premiere 29. marts.

Læs også