https://imgix.femina.dk/media/58df8ed2e58742b3a2e43dc9ed5b413a.jpg
Kærlighed og sex

Stein Baggers eks: Det var blåøjet at gifte sig med ham

10. februar 2011
af Marie Tromborg, Alive.dk
Foto: All Over Press
Anette Uttenthal udtaler sig for første gang.

Ejendomsmægler Anette Uttenthal har aldrig selv troet på skæbnen. Det var blot en dårlig undskyldning, når noget ikke gik som man ønskede. Så da hun for to år siden oplevede sit liv smuldre og hendes mand - Stein Bagger - blive dømt i en af de største bedragerisager i Danmark, skød hun ikke skylden på skæbnen.

- Jeg besluttede mig for, at jeg skulle tilbage på den rigtige vej, som jeg havde befundet mig på i 45 år uden nogen slinger i valsen. Mange har sikkert undret sig over, at jeg formåede at løfte mig igen, men jeg ville bare have et godt liv, siger Anette Uttenthal til IN, der mener, det kun havde gjort ondt værre at gemme sig under dynen.

Jeg var blåøjet
I virkeligheden så føler Anette Uttenthal sig snydt af Stein Bagger. Det er gået lidt ud over hendes økonomi, men mest følelserne har lidt mest.

- Den mand, jeg selv troede, jeg forelskede mig i og giftede mig med, han findes ikke. Det har været et enormt chok for mig, at jeg var forelsket i en illusion og noget fup, siger hun til IN.

Derfor føler hun heller ikke noget, for den mand, der sidder i fængsel i dag - for han hedder Stein Bagger og er ikke ham hun elsker.

- Jeg har været gift med Stein, og jeg kan ikke løbe fra min fortid. Jeg har været rigtig gal på mig selv over, at jeg har været så blåøjet at gifte mig med sådan en mand. Og gal på mig selv over, at jeg pludselig blev kendt for noget, som ikke var rart at være kendt for, siger Anette Uttenthal, der slet ikke følte, at kærligheden mellem hende og Stein Bagger var bedrag.

Fremtiden er piece-of-cake
De seneste to år har Anette Uttenthal brugt på 'den helt store psykologrundtur'. Hun har også startet sin egen ejendomsmæglervirksomhed op igen, men hun frygter slet ikke skæbnen for hendes liv som selvstændig med nystartet virksomhed.

- Jeg synes ligesom, jeg har været igennem de store udfordringer i mit liv. Jeg har skullet håndtere så mange voldsomme ting, at det, der ligger foran mig, virker som piece-of-cake. Jeg har set det værste, siger hun til IN.

Læs også: Sådan spotter du en løgner

Abonner på IN

Læs også