https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/sex-og-kaerlighed/2012/09/1237-erotisk-skrivekonkurrence/1237-erotisk-skrivekonkurrence-art_1.jpg
Kærlighed og sex

Skriv en erotisk novelle og vind lækre præmier!

22. september 2012
af Redaktionen
Fifty Shades of Grey har kickstartet en bølge af erotisk litteratur herhjemme, og hos boghandlerne er det den hurtigst sælgende bog i år. Går du selv rundt med en forfatter i maven, og kan du skrive bukserne af selv den kedeligste tørvetriller?! Så hop med på bølgen og skriv en erotisk novelle til FEMINA

Vi behøver næsten ikke sige mere end 'Christian Grey og Anastacia Steele' - så ved en stor del af Danmarks kvinder godt, hvad vi taler om. Med kultbogen Fifty Shades of Grey er en bølge af erotisk litteratur strømmet ind over Danmark, og vi er vilde med det!

Derfor lancerer FEMINA nu en erotisk novellekonkurrence, og vi vil gerne invitere DIG til at deltage! Så går du rundt med en forfatter i maven, og skal der mere end lidt simpel sex til at få dig til at rødme, er det bare om at komme til tasterne.

De bedste noveller publiceres her på femina.dk. (og måske også i bladet - hvem ved?!)

SÅDAN GØR DU:
Skriv din erotiske novelle (eller find den frem fra skrivebordsskuffen) og mail den til redaktionen@femina.dk (skriv "erotik" i emnefeltet) senest mandag den 29. oktober. Din novelle må max. fylde 3.000 ord.

Herefter vil en dommerkomite bestående af FEMINAs chefredaktør Camilla Kjems, redaktionschef Dorthe Kandi og digitalredaktør Emilie Dahm Reimar udvælge de bedste kandidater, som læserne kan stemme på. Sidste frist for deltagelse er den 29. oktober 2012.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/77c8483bf01a40f28f2e6310e28df85b.jpg

1. præmie
- Bogpakke fra forlaget Rosinante & Co., hvor du får fire bøger, der på hver deres måde repræsenterer den erotiske bølge, der skyller ind over verden lige nu. "Fifty Shades" af E L James, der i den grad har sat turbo og fokus på den erotiske fortælling. Anaïs Nin, der med "Venusdeltaet" og "De små fugle" skrev to af klassikerne i denne genre, og danske Kristina Stoltz, der med "Kød" går nye veje i de erotiske fodspor.
- En Paustina-taske fra Black Lily.
- En lækker skønhedspakke fra Jim Lyngvilds nye hudplejeserie Raunsborg Nordic.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/13dd3bcc58fb4746921a8e1a28719b84.jpg

2. præmie:

- Kite læderpung fra Black Lily.
- En lækker skønhedspakke fra Jim Lyngvilds nye hudplejeserie Raunsborg Nordic.


https://imgix.femina.dk/legacy/media/1fc8ef3a77c545bd9cb21aebf3976591.jpg

3. præmie
- En tanktop fra Customized for the Crowd.
- En lækker skønhedspakke fra Jim Lyngvilds nye hudplejeserie Raunsborg Nordic.


Når du indsender din erotiske novelle til FEMINA, giver du samtidig dit samtykke til, at din novelle må udgives af FEMINA.

Læs også