https://imgix.femina.dk/media/56f6fc539bcf4622ad7ff71a7eee4fe0.jpg
Kærlighed og sex

Singlekvinder sigter efter gifte mænd

4. januar 2011
af Redaktionen
Foto: All Over
Der er altså noget om snakken …

Har du nogen sinde bekymret dig over andre kvinders dvælende blikke på din partner?

Det har du god grund til.

Vi følger andre kvinder
Forskning viser nemlig, at kvinder generelt finder mænd i parforhold mere attraktive en single mænd. Det skriver Daily Mail.

Og derfor er en gift mand en bedre fangst end en single ditto.

Fænomenet er kendt som partner-krybskytteri og menes at skyldes, at vi på den måde kan springe en del af udvælgelses-sprintet over, når vi skal vælge en partner.

Den er god nok
Parterapeut og sexolog Maj Wismann kender godt til krybskytteriet:

"Ja, den er god nok! Mænd i parforhold er jo valgt af en kvinde i forvejen, og blot valget i sig selv gør, at mange kvinder instinktivt ser dem som mere eftertragtede end singlemænd".


Maj Wismann

Men parterapeuten råder os til at have hovedet med, når jagtinistiktet forsøger at få overtaget.

"Man skal ikke lade sig narre, og vi kvinder er nødt til at skrue vores hoved på, når vi vælger mand, nøjagtig som vi vælger bil!"

"Det nytter jo ikke noget, at bilen ser dødsmart ud, og at man sagtens kan forestille sig selv køre rundt i den, hvis virkeligheden er, at man bor på landet, og man har brug for en mindre firhjulstrækker, men den bil man får kriller i maven af er en cremefarvet Porsche 911 fra 1968!"

Andre kvinder kan vælge forkert
Bare fordi en anden kvinde har valgt en mand, er det ikke enbetydende med, at hun har truffet et godt valg.

"Uanset om manden er i forhold eller ej, har han jo stadig mere eller mindre gode egenskaber og det er jo dem, han skal vurderes på i forhold til kærestepotentiale, ikke bare fordi han er "valgt". Tænk nu hvis hans kæreste har valgt forkert, og manden f.eks. er misbruger, arbejdsnarkoman eller krænkende i sin adfærd etc.."

Tag hovedet med på råd
Vi skal passe på ikke at lade sommerfuglene råde alene, mener Maj Wismann:

FAKTA

Se mere om Maj Wismann på www.majwismann.dk og besøg hendes webshop HER!

"Fordi vi som singlekvinder er søgende, og tit har det sådan, at det skal "føles" godt, så gør det ikke noget, at vi har realistiske krav til den kommende partner - ikke for høje krav, men afstemte, realistiske krav".

"Valget af en partner er en vigtig proces, som har betydning for kvaliteten af resten af vores liv i mange tilfælde. Det kommer ofte til at handle om gnist og mavefornemmelse, hvilket OGSÅ er vigtigt, men det er en del af en større pakke - og hvis man glemmer at kigge på resten, ja, så kan man faktisk rende rundt og bruge mange år på at forelske sig i de forkerte mænd i forhold til, hvad man ønsker i sit liv," slutter Maj Wismann.

Se også:


Netdating: Også
efter 40

Mænd: Kvinders
mest sexede tøj

Sea Salt Kur
-te


Læs også