https://imgix.femina.dk/media/933053b2d8ce47ddbddb9b17b0d98e59.jpg
Kærlighed og sex

Sådan scorer du din kollega!

9. august 2011
af Vigga Wagtberg, vigga@oestrogen.dk
foto: colourbox
Er du også tilbage fra ferien? Så er det nu du skal score din kollega! Oestrogen.dks kærlighedsguru fortæller dig hvordan, du gør i 11 trin.

Din arbejdsplads er et let sted at score - sådan lyder påstanden fra kærlighedsguru Prince of Love.

I følge ham er din arbejdsplads et scoremekka - der skal nemlig meget mindre til på jobbet end på en bar. En blottet ankel er nok til at sætte tankerne i gang hos manden, når han er på arbejde, fordi det pludselig bliver meget mere sensuelt.

"Det er helt vildt godt at score lige efter ferien, mens vi er stadig lidt frie, åbne og småliderlige" mener Prince of Love.

I følge Prince of Love er der et par få enkelte ting at huske, hvis du vil score din mandlige kollega:

Sådan gør du:

1) Mange mænd kan være lidt nervøse for at give den gas med flirteriet på arbejdspladsen - de kan blive beskyldt for at udøve sexchikane. For at få den ud af billedet, er det en god idé lige at lade en bemærkning falde om at "det der med sexchikane er da lidt overdrevet" eller noget i den dur. Det får ham til at slappe af.

2) Sig "Jeg føler mig så dejligt afslappet her efter ferien" - afslappede kvinder er sexede.

Læs også: Her er farverne der scorer bedst

FAKTA

Prince Of Love har lavet flere foredrag og Tv-optræden med Joan Ørting og er underviser på sexologuddannelsen i spiritualitet og singleliv.

Han arbejder også for Novo og Den Kongelige Livgarde og han har to coachuddannelser hos Sofia Manning. Han er tidligere instruktør og manuskriptkonsulent på Det Kongelige Teater, DK og Olympic films, Hollywood og har lavet dokumentarfilm i Brasilien for DR.

Uddannet civiløkonom

Hans kurser foregår i Villa Wilder på Christianshavn - pris: 100 kr.

Læs mere om Prince of Love på JoanOerting.dk

3) Rør ved ham - bare helt kort. I en arbejdssituation er en finger på armen nok til at sætte fantasien i gang.

4) Rør ved dig selv - du kan for eksempel lade en finger glide hen over dit kraveben. Der skal meget meget lidt til at flytte fokus og skabe flirt i luften.

5) Hvis du fanger ham i kantinen under frokostpausen, har du en enestående mulighed for at sætte dig ved ham "lidt tilfældigt". Du har hans opmærksomhed - og uden at det virker for åbenlyst. Du har stadig mulighed for at trække den hjem.

Carsten Vang

6) Udnyt muligheden for at give ham en kompliment, men gør det uden at være for åbenlys. Det er lidt for meget at fortælle ham at han har dejligt brede skuldre osv., men hvis du derimod spørger ham, om han har svømmet meget i ferien, vil han føle sig veltrænet og lækker.

7) Spørg til ferien - det er uskyldigt og det er samtidig en genial mulighed for at få tjekket hans ægteskabsstatus. Så kender du kampzonen, inden du rykker ind i den. Hold tonen let, sjov og nonchalant.

Læs også: Her er tøjet der scorer bedst

8) Hvis han har været på ferie, spørger du ham, hvordan han kom derhen. Det lyder måske fjollet, men det er noget mænd elsker at snakke om - biler, fly osv.

9) Spørg ind til detaljer: "Kan du godt lide at flyve?", "Kørte bilen godt?", "Hvilken bil kørte I i?" og "Hvor hurtigt kørte I?". Allerede her scorer du mange point. Det er svært for mænd at dele deres glæde med kvinder. Deres forhold til elektronik og maskiner handler om ren kærlighed, men det er også lidt smånørdet, så de kan godt være lidt bange for at blive dømt ude ved at snakke om det med kvinder. Hvis du spørger ham om de ting, vil du allerede have forspring i forhold til dine konkurrenter.

10) Kan du få ham til at fortælle om noget, der gør ham glad, har du en åbenlys chance for at få ham på tomandshånd. Spørg ham f.eks. "Må jeg få en tur i din bil?" - det giver ham et alibi til at bage på dig senere.

Er han vild med at fiske, spørger du ham om du ikke må komme med ud at fiske. Tænder han helt vildt på UFO'er, kan du bede ham vise dig nogle gode bøger om UFO'er på biblioteket. Er det kameraer, han elsker, spør

ger du ham, om han ikke kan hjælpe dig med at finde et godt kamera. Det er generelt godt at bede om hjælp - så får han mulighed for at fortælle og være klog.

Læs også: Kritik gør dig liderlig

11) Når I mødes, har du ham i din hule hånd, hvis du måske lige har taget en lille madkurv med. Det skal du selvfølgelig kun gøre, hvis det virker oplagt i situationen - på en fisketur, hvis I er ude at køre i hans bil eller lignende. Ros hans kørsel eller hans fiskestang - det får ham til at tænde på dig. Hvis du kan lide at køre stærkt, så sig det - det er sexet.

12) Når du har ham på tomandshånd, så har du næsten allerede scoret ham - du er meget længere end du tror. Hvis du oven i købet har iført dig netstrømper og lårkort nederdel, skal han stort set være lavet af sten for ikke at gå til angreb på dig der.

Læs også: Sådan holder du fast i din mand

Læs også