https://imgix.femina.dk/media/article/1602_rudis_kaerlighedsraad.jpg
Kærlighed og sex

Rudi og Harald var sammen i 55 år: Sådan opnår I livslang kærlighed

20. januar 2016
versioneret til web af redaktionen
foto: Ulrik Jantzen
Rudi og Harald Nielsen nåede at få 55 lykkelige år sammen, indtil Harald sidste år døde sidste år 73 år gammel. Men hvordan bærer man sig ad med at leve sammen så mange år - og så endda i et langt kærlighedsliv stort set blottet for mislyde? Her er Rudi Nielsens råd til et langt og harmonisk ægteskab.

I Danmark lever over én million mennesker alene. Spørgsmålet er, hvorfor så mange har svært ved at gentage Rudi og Harald Nielsens succes. Vi VIL jo gerne kærligheden, ikke? Hvad skal der til for at få den til at lykkes? Her får du Rudis råd:

1. Giv ægteskabet en chance

Man bør prøve at komme over kriser. Det er for let at gå fra hinanden i dag. Og det bliver ikke nødvendigvis bedre med den næste partner.

2. Dyrk kærligheden

Man skal vande og gøde den sarte plante, kærligheden er, og sige pæne ting til hinanden hver dag. Harald og jeg sagde HVER dag til hinanden, at vi elskede hinanden.

3. Tal med hinanden

Om ALTING!

4. Giv, så får du

Det er rart at få, men det er endnu bedre at give. Hjælp hinanden. Helt automatisk.

5. Brug færre penge, end I har

Harald og jeg har haft det godt økonomisk, men vi har også altid brugt princippet om først at bruge en krone, når vi havde to eller tre. Det giver tryghed.

6. Hvil i dit køn – rollefordelinger er okay

Nogle gange synes jeg faktisk, det er rigtig synd for mændene, for kvinderne vil det HELE. Og mændene skal være med til ALT. Købe ind, bade børn – det er lige før, de også skal føde dem. Vi er ikke ens. Det er bare noget, vi VIL være, ikke?

Læs også