https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/marts/singleprim.jpg
Kærlighed og sex

Psykolog: Kys singlelivet!

7. marts 2014
af Lonnie Kjer
Foto: All Over
Søde single! Spark offerrollen i røven og sug livskraften og selvkærligheden ud af hver eneste dag, siger psykolog Mette Holm, der med 'Sweet Single' vil kaste power og kærlighed – til dig selv - ind i singlelivet. Vil du være med i klubben?

God plads i sengen. Morgenhår og joggingbukser, når det passer dig. Frit valg over tv-programmer. Come on, singlelivet byder altså på mere end dét, men det klinger af og til som om, der intet som helst lækkert er at hente i den - måske selvvalgte - alenetilværelse.

Mette Holm

Det er oestrogen.dk's faste klummeskribent, der står bag Sweet Single.

Psykolog Mette Holm er terapeut, parterapeut og coach med speciale i kvinder, kærlighed, sexliv og parforhold.

BESØG SWEET SINGLE:

https://www.facebook.com/#!/pages/Sweet-Single/588803007875649?fref=ts

Join singleklubben her!

Sweet single - kom!
Dén mislyd oplever Mette Holm dagligt, når hun har samtaler med sine klienter.

"Det gør mig ondt, når mennesker med et kæmpe potentiale føler, at livet nærmest er sat på pause, bare fordi de er singler," fortæller Mette Holm.

Derfor byder hun nu alle singler indenfor i Facebook-gruppen 'Sweet Single', der såmænd ikke skal så meget andet end at sprede det gode budskab om det fede singleliv.

Stærke singler
Dét er der god grund til. Og det handler om alt andet en dating.

"Sweet single er bare et fælleskab, en platform, hvor vi minder hinanden om, hvor stærke vi er. Det handler ikke for fem øre om sex, kærlighed og parforhold. Tværtimod. Det handler om at finde sig selv og sin selvrespekt, der hvor man er - midt i singlelivet, som altså ikke er så tosset endda."

Selvvalgt singleliv?
Det kan nu ellers godt se sådan ud, når man hører vennerne fortælle om de ensomme søndage og den kolde seng.

"Ja, og så er folk jo også virkelig hurtige til at antage, at når man er single, er det sikkert en fejl, der skal lige skal rettes op på ... 'du møder nok en lige om lidt' eller 'det går over' ... men det kunne jo være, at folk selv have valgt den titel som single og godt kan li singlelivet."

Det sure singleliv
Men de nedtrykte singler møder Mette Holm altså masser af, og det var netop efter en uge med masser af hjertesorger blandt klienterne, hun besluttede sig for at gi' Sweet single et skud.

"Det handler så meget om kærlighed. Den, der gik, den man ikke kan få til at virke og den, man ikke kan leve uden. Og mange af mine klienter er frygteligt kede af ikke at ha' en at dele livet med," fortæller Holm.

"Mange af os er bare ikke så gode til at være alene. Det 'rigtige' er at være i parforhold. Man går jo ikke hen til en gift kvinde og siger 'nå, er du gift … dét skal nok gå over,' som når man taler til singlefolket, "forklarer Holm.

Kys det nu, det satans singleliv
Men singlelivet kan bare så meget mere. Det kan kærligheden til dig selv også. Og den frihed, der følger med singlelivet, og som byder på mere end god plads i sofaen og færre beskidte sokker. Når man finder ud af, hvad man vil og kan bruge tiden og selvkærligheden på.

"Så stop med at lede efter en, der er bedre end din eks. Find den bedste udgave af dig selv i stedet for. Og find kærligheden til dig selv frem, fyld singlelivet med power - og kys det!"

Se videoen med Mette Holm her!

Se videoen til singlerne HER!

Smukke øreringe fra SHOPPEN. Spar 40%!

Læs også