https://imgix.femina.dk/media/302a4af13aa14e48a6c1ab5b439a0de8.jpg
Kærlighed og sex

Nyt kursus fra Maj Wismann

16. august 2011
af Annonce
Sexolog Maj Wismann lancerer nyt web-kursus, der nok skal få gang i de små hjem: “Sådan får du flere blowjobs, OG får din kvinde til at elske dem”

Sexolog Maj Wismann lancerer nyt web-kursus, der nok skal få gang i de små hjem: "Sådan får du flere blowjobs, OG får din kvinde til at elske dem"

Maj Wismann fortæller:

"Ideen kom til mig, da jeg jævnligt får mails fra frustrerede mænd (og faktisk også kvinder, som gerne vil give flere bj´s, men som mangler, at han lige gør DET, der skal til, for at hun får lyst). Så jeg besluttede mig får at gå i dybden med oralsex og blowjobs! Jeg har gennemlæst ALT, hvad jeg kunne finde af litteratur og interviewet og snakket med over 100 kvinder det sidste 1/2 år i min søgen på at afsløre alle hemmelighederne, som vi kvinder bærer rundt på, og lade dig som mand få et indblik i vores oplevelse af oralsex/blowjobs, hvordan det er for os, og hvorfor hovedparten af os kvinder i rigtig mange tilfælde faktisk ikke bryder sig om at give dig blowjobs eller oralsex. Og der er rigtig mange kvinder, som IKKE nyder blowjobs, jeg har igen og igen, fået mails fra frustrerede mænd, som alle har ville have svaret på, hvorfor hun ikke længere vil det! De kan ikke forstå det. For mange kvinder gør det tidligt i forholdet, under forelskelsen og så stilner lysten langsomt af! Og mændene står tilbage og forstår intet."

Læs blowjob guiden: 9 tricks til et skøn oralsex

"Jeg har interviewet kvinder i alle aldre, i alle størrelser og med vidt forskellige baggrunde, referencer og erfaringer med sex. Nogle af kvinderne har haft stort sexdrive andre har knap haft lyst, nogle har været mere positive overfor sex end andre, men fælles for alle kvinderne har været, at de har ønsket, at de mænd, som de har haft erfaringer med omkring blowjobs, havde vidst, hvad de her kvinder havde tænkt på. Jeg gentager lige og denne gang med andre ord, altså, alle kvinderne ville ønske, at alle de mænd som de havde haft seksuelle erfaringer og oralsex med, havde vidst, hvad de inderste inde drømte om, han sagde, gjorde, hviskede, rørte osv. Så de her kvinder, kender faktisk selv opskriften, eller en del af den, og jeg har nu samlet alle puzzlespilsbrikkerne, så du nu kan få serveret "Opskriften". De her kvinder besad alle en lille smule viden, og her kommer det vigtige, som de ALDRIG har fået sagt højt, eller fået formidlet ud til deres sexpartner. Enkelte har prøvet, men er blevet afvist, ikke taget seriøst eller lyttet til, og det har fået dem til at klappe i som østers!"

Se kurset her: http://websexolog.dk/kurser/flereblowjobs/

- Og er du bare lidt nysgerrig, kan du gratis downloade en light version

Læs også