https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/billeder-2015/februar/valentinsdatep.jpg
Kærlighed og sex

Mangler du en valentinsdate?

11. februar 2015
af Nadia Laas Hansen
Foto: Pantherstock
Nedtællingen til Valentinsdag er så småt begyndt, men hvad skal du lave, hvis du er single? Du skal da på date!

Det er ved at være sidste udkald, hvis du skal finde en valentinsdate at fejre kærligheden med. Men det er ikke for sent. Tjek de forskellige datingsites ud, find den rette for dig og kom i gang med at lede efter en spændende date, du kan tilbringe lørdag aften sammen med. Og hvem ved? Måske kan det udvikle sig til mere end blot en valentinsdate.

Klik på de forskellige muligheder og se, om det er noget for dig.

Dating.dk
Der burde være en god chance for at finde en valentinsdate på Dating.dk. Det er nemlig Danmarks største og ældste datingsite. Uanset alder og præferencer kan du gå på opdagelse i universet.

40plusdating.dk
Er du træt af at gå i byen uden at møde interessante singler på din egen alder? 40PlusDating.dk er et mødested for singler over 40 år. Her kan du møde modne singler fra hele landet til spændende dates

Singleplus.dk
Hvis du er singleforælder er dette site måske noget for dig. Her kan du møde personer, der også er alene med deres barn eller børn. Man er velkommen uanset hvorfor man er alene med barnet, og uanset hvordan samværsfordelingen med den anden forælder er.

C-date.dk
C'et i c-date står for "casual", hvilket skal forstås på den måde, at du ikke forpligter dig ved at date herinde. C-date er for dig, der søger sensuel og erotisk tilfredsstillelse uden at skulle binde dig i et forhold.

Partnermedniveau.dk
Filosofien bag dette site er, at velfungerende dating bygger på overensstemmelse mellem livsstil og datingambitioner. Udfyld en personlighedstest og find en date, du har noget til fælles med.

Læs også