https://imgix.femina.dk/media/856acc80a80c4dcd84a335f151e238c4.jpg
Kærlighed og sex

Mænd og deres numser

6. april 2011
af Andreas Marckmann Andreassen, fra magasinet Tidens Kvinder
Foto: Colourbox
Vidste du at hans G-punkt sidder i numsen?

Når snakken falder på analsex, er det underforstået, at han tager dig i numsen. Det er misforstået, for i virkeligheden er det ham, der kan få de bedste orgasmer ud af at blive stimuleret analt.

Mandens "G-punkt" sidder i numsen. I virkeligheden er det hans prostatakirtel, som kun kan stimuleres ved at røre ved endetarmens forreste væg. Nogle mænd kan få både udløsning og orgasmer, hvis du stimulerer deres G-punkt. Andre mænd bruger analstimulation til at gøre penisorgasmerne mere intense.

Nøglen er tillid
Men mange mænd har store problemer med at lukke en dildo eller bare en af dine fingre indenfor. For det første er det en udbredt misforståelse, at hvis en mand åbner bagdøren for nogen, så flirter han med homoseksualitet. For det andet er numsen et meget intimt og "forbudt" sted, og derfor mister man kontrol ved at lade andre lege med den. Det er langt fra alle, der tænder på at blive domineret på den måde. Nøglen er tillid.

Gå langsomt frem
Det er en dårlig ide at snige din finger derop midt i en almindelig hyrdetime. I stedet kan du spørge ham åbent om, hvad han tænker om at blive stimuleret analt. Hvis han ikke er afvisende, kan I aftale at prøve det af på et tidspunkt, hvor han i forvejen er liderlig. Gå langsomt frem og stop, hvis han ikke har lyst til mere. Start med en masse glidecreme og forsigtige bevægelser omkring ringmusklen, så han vænner sig til følelsen.

Sex på en helt ny måde
Når han slapper af, kan du blidt føre en finger op ad endetarmens forreste væg. Prostatakirtlen er et område med form og størrelse som en valnød. Massér i små hurtige bevægelser. Og så handler det ellers bare om at se og høre ham nyde sex på en helt anden måde.

Abonner på magasinet Tidens Kvinder

Brug for ekstra krydderi til soveværelset? Køb dit erotiske legetøj i oestrogen.dk-shoppen

Læs også