https://imgix.femina.dk/media/4d9ff1ee69aa43daba5061e1e4444a70.jpg
Kærlighed og sex

Mænd elsker modne kvinder

14. september 2011
af Redaktionen
Foto: All Over Press
10 gode grunde til at hylde den modne kvinde!

Det amerikanske mandesite, askmen.com, har samlet ti gode grunde til at hylde den modne kvinde og dem synes har vi listet her:

1) Den modne kvinde er uafhængig - hun vil ikke besidde eller eje en mand, og det gør hende dejligere at være sammen med.
2) Den modne kvinde har mere realistiske forventninger til bl.a. parforholdet, og hun kender til de kriser, der kan opstå.
3) Den modne kvinde er god at tale med, fordi hun har flere erfaringer, har set og oplevet ting. Den gode samtale gør forholdet mere interessant på længere sigt.
4) Den modne kvinde har flere penge, så man skal ikke altid betale alting for hende.
5) Den modne kvinde har dybere venskaber og skal ikke hele tiden konsultere sine veninder, hver gang hun skal træffe et valg.
6) Den modne kvinde er afklaret og mindre genert og usikker over for mænd. Hun gider ikke spille svær at få fat på eller forsøge at gøre dem jaloux. Hun tør godt fortælle om sine følelser - eller mangel på samme.
7) Den modne kvinde er ikke så dramatisk, og små ting vokser ikke til store ting, for hun har prøvet det meste før. Hun ved, hvordan hun skal tackle tingene - og kan klare sig selv.
8) Den modne kvinde tør prøve ny sex og er i det hele taget en bedre sexpartner. Hun har overvundet usikkerheden og kender sig selv og sin krop.
9) Den modne kvinde er mere sofistikeret og er ikke så interesseret i at kamp-feste og drikke sig fra sans og samling - hun har passeret sin rebelske fase og er ovre de år, hvor det er vigtigt hele tiden at være i centrum.
10) Den modne kvinde ved, hvad der betyder noget i livet, og derfor påskønner hun kærligheden og den tid, man har sammen.

Læs også