https://imgix.femina.dk/media/article/dating.png
Kærlighed og sex

Fra Rema 1000 til tekst-tv: Sådan fandt vi kærligheden

15. juni 2020
af Redaktionen. Udgivet første gang 15. juni 2016
Foto: Shutterstock
Det første møde med en kommende partner kan både være sødt, sjovt og ikke utraditionelt. Her deler nogle af vores læsere ud af deres historier om, hvordan de fandt kærligheden.

Hvordan mødte du og din partner hinanden? Det spurgte vi jer læsere om på Facebook. Det viste sig, at I alle havde søde, unikke og sjove historier om mødet med en kommende partner. Til alt fra en tur på pubben til dating på nettet. Og andre mere utraditionelle mødesteder.

Sådan fandt vi kærligheden

Vi mødte hinanden via en app, der hedder “test for friends”. Det foregår sådan, at man bliver stillet et spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Når man har svaret på det, skal den anden gætte, hvad man har svaret. Egentlig er det nok tænkt som en "hvor godt kender du dine venner"-test, men vi fandt hinanden. Personligheden var i fokus helt fra start.

-Stine Roel

Jeg mødte min mand på en tilfældig bar en nat for ni år siden. Da vi fik den første drink, kiggede han på mig og sagde: “Jeg vil have børn”. Et år senere var vi gift og kunne nyde synet af den første af vores tre vidunderlige døtre.

-Tina Maria Styrup

Min mand så mig første gang på en pub i Viborg. Han var fuld og sad med åben mund og så mig danse. Han sagde dengang til en kammerat: “Hende vil jeg giftes med”. En uge senere skrev min bedste veninde, om jeg ikke kom forbi, og der sad han i sofaen.

-Michelle Pedersen Knudsen

Vi mødte hinanden til en julefrokost, hvor det skulle vise sig, at vi åbenbart havde fælles bekendte. Det er snart 13 år siden.

-Manuela Vecchio

Jeg mødte min store kærlighed på et diskotek for fem år siden.

-Pernille Andresen

Rene og jeg mødte hinanden for syv år siden. Han var min storebrors kammerat. Jeg kan huske, vi havde skrevet en del sammen, og ja, så blev vi kærester. Det var forfærdelig pinligt at sige til min storebror, at jeg kom sammen med hans kammerat.

-Simone Bak Randerup

Jeg mødte min kæreste hos et vennepar, hvor vi kendte en part hver. Vi har altid boet i samme by, havde fælles venner, men havde aldrig mødt hinanden. Jeg var egentlig i et (turbulent) forhold, men faldt pladask for ham og måtte bare have ham.

-Ida Weisbjerg

Jeg mødte min kæreste i byen og indgik et væddemål med ham. Den, der kunne bøvse højest, vandt en guldøl (jeg var 19 år). Jeg vandt selvfølgelig.

-Fie I. E. Poulsen

Vi mødte hinanden på en sexdatingside.

-Nina Sode Bunster

Vi mødtes igennem en skøn veninde, der legede “Kirsten giftekniv”.

-Pia Trustrup

Min kæreste var pædagog i mine børns børnehave.

-Michelle Rasmussen Kellner

Vi gik i skole sammen og var meget sammen som unge. 40 år senere fik vi hinanden.

-Lis Kofod

Jeg mødte min mand via netdating for snart 14,5 år siden.

-Carina Thygesen

Vi mødte hinanden på tekst-tv for ni år siden. Der kunne man “date”.

- Carina Harpøth Tronier

Jeg fandt min kæreste for ti år siden via Farmerdating.

-Charlotte L Hansen

Jeg mødte min kæreste for syv år siden foran Rema 1000. Han kom ud af butikken, og jeg var på vej ind. Vi har været sammen siden og fik i foråret en søn sammen.

-Camilla Bjerning

På Arto.dk. Han kommenterede et billede af mig, og 10 år efter er vi stadig sammen.

-Anne Bolding Malik

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også