https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/marts/utroskabprim.jpg
Kærlighed og sex

Lær at være utro!

18. marts 2014
af Lonnie Kjer
Foto: All Over
Det lyder som en begyndelsen på en dårlig vittighed, men det er det ikke. Det er utroskabssitet Victoria Milan, der lancerer en ny utroskabsskole. Hvad du kan lære? At få den perfekte affære, selvfølgelig.

Man kan roligt sige, de deler vandene hos Victoria Milan. Men uanset hvor mange folk, der forarges over utroskabssitets opfordring 'Gør livet levende - ha' en affære', er medlemmerne strømmet til, siden de slog dørene op og gjorde det helt naturligt at planlægge sine affærer.

En god trekant …

Og det stopper altså ikke her. Nu byder de velkommen til Danmarks første utroskabsskole, hvordan du kan lære hemmeligheden bag succesfuldt at jonglere med både ham eller hende derhjemme … og din elsker. Uden at blive opdaget, naturligvis. Og måske med dét formål at få hele pakken, redde dit skrantende parforhold - og beholde affæren.

Gør livet levende - ha' en affære!

Det er - ikke overraskende - en succesrig, amerikansk livsstilsekspert og forfatter til selvhjælpsbøger, der står bag undervisningen. Og nej, du skal ikke sådan rigtigt på skolebænken. Du kan såmænd blive undervist i den særlige disciplin hjemme fra stuen, hvor Victoria Milans Utroskabs Skole guider dig - online - gennem affærejunglen.

Vil du være utro?

Deltagelse er 100 procent anonymt, præcis som med alt andet, der vedrører Victoria Milans univers og medlemmer.

Længden af utroskabs-kurset på den online skole er i alt fire timer fordelt på fire sessioner af én time. Prisen er 975 euro, og interesserede kan ansøge på www.infidelityschool.com.

Du er fuld af løgn … på den perfekte måde.

For hos sitet er utroskab ikke vejen mod enden eller noget ganske forfærdeligt. Det kan tværtimod være dét, der redder dit ægteskab eller giver dig et lykkeligere liv. Og som utroskabs-elev får du såmænd også tips til, hvordan du tiltrækker det helt rigtige affære-emne og skiller fårene fra bukkene. Og for at det ikke skal være løgn, får du indsigt i kunsten at lyve - og gøre det ordentligt.

Der kan man bare se …

Læs også