https://imgix.femina.dk/media/816abb2e91c34c2fa620dfb8c37bf60b.jpg
Kærlighed og sex

Lær at flirte

5. januar 2012
af Andrea Bak
Foto: Istock
Vi ser det, når vi er nyforelskede: Pludselig får vi en masse opmærksomhed fra det modsatte køn, fordi vi udsender en masse klare signaler om, at vi er glade, tilfredse og føler os lækre. Den følelse kan du skabe på kommando, hvis du vil, mener Kirsten Stendevad. Her får du hendes tips

Hold fest hver dag derhjemme. Spis din leverpostejmad af en fin porcelænstallerken, og drik vand af et krystalglas. Tænd et par stearinlys, og lad, som om du er en prinsesse. Hvis du har børn, vil de elske at lege, at I holder fest.

Ret ryggen, træk vejret dybt, og glæd dig til den dag, der kommer, hver gang du forlader dit hjem. Tro på, at der vil ske fantastiske ting netop i dag.

Kig de mennesker, du møder, ind i øjnene. Smil. Giv komplimenter, også selv om det er til nogen, du ikke kender. Følelsen af at se andre blive glade over noget, du siger, giver bobler i brystet.

Sæt en blomst i håret, og tag lipgloss på, selv om du bare skal til bageren. Du har nemmere ved at flirte, når du føler dig lækker.

Fokusér på de gode ting. Sig til dig selv: "Det kan godt være, jeg vejer 5 kilo for meget ... til gengæld ser jeg knaldgodt ud i rødt." Din attitude smitter af, så folk ikke lægger mærke til de ekstra kilo, men derimod hvor lækker du ser ud i din røde kjole.

Brug dit festtøj til hverdag og gør hverdag til fest. Tænk på, hvor mange hverdage der er i et liv, og hvor få festdage der er, hvis vi ikke vender tingene på hovedet.

Lad, som om du lige har mødt din mand. Læg mærke til, hvor lækker han er. Fortæl ham det, kys ham inderligt, og lad opvasken stå så længe. Det tager kun et minut at snave sin mand i gulvet, men følelsen bagefter varer ved i flere timer.

Læs mere om Kirsten Stendevads arbejde på pureevolution.net

Kærlighedens nye ansigter

Slå hjernen fra og få bedre sex

Læs også