Kærlighed og sex

Kørekort til dit parforhold

af Trine Thorendal 14. januar 2011
Foto: Coulorbox
20% rabat til oestrogen.dks læsere på Tim Rays parforholdskursus.
Tim Ray

Vores faste klummeskribent og parforholdsekspert Tim Ray holder et kursus, hvor du kan erhverve dig et kørekort til parforholdet.

Ved at få større forståelse af hvorfor vi bliver frustrerede og ulykkelige i parforholdet - og ved at lære lidt om, hvad vi kan gøre ved det - vil det blive meget sjovere, mindre problematisk, og meget mere kærligt for os at være sammen, mener Tim Ray.

"Jeg oplever, at rigtig mange har svært ved tale med deres partner. Både om deres ønsker, grænser og eventuelle problemer i forholdet. Det er nok et af de vigtigste af værktøjer, man får med hjem fra kurset. Nemlig at få taget hul på en klar og konstruktiv kommunikation i forholdet," fortæller Tim Ray.

Kurset er for alleKurset henvender sig til alle, uanset om man er i et forhold eller ej. Det er aldrig en skade at have redskaberne på plads, inden man kastes ud i et parforhold.

"Der er mange øvelser undervejs, som man laver to og to. Men man bliver ikke hooket op med sin partner, og vi skifter øvelsespartner undervejs," forklarer Tim.

FAKTA

Kørekort til dit parforhold

  • Tilmelding og betaling: Indbetal 800 kr. på giro 754-3433 eller via netbank: Reg. nr. 3121 konto nr. 7543433.

    Skriv tydeligt navn, tlf nr, e-mail, adresse samt "kursus".

    Når vi har modtaget din betaling, får du en bekræftelse via e-mail fra os.

  • Læs mere om kurset her
  • Se Tim Ray snakke om parforholdets udfordringer i Lounge på tv2 her
  • Læs uddrag af bogen her

Kurset tager udgangspunkt i Tim Rays bog "101 myter om parforhold der driver os til vanvid (og lidt om hvad du kan gøre ved dem)".

Kurset løber over 4 tirsdage fra den 22. februar i København Ø. Kl 19.00-22.00.Pris 1000 kr. (800 kr for læsere af Oestrogen.dk)

Se også:

Netdating: Ogsåefter 40 Mænd: Kvindersmest sexede tøj Sea Salt Kur-te