https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/august/olrikklummeprim.jpg
Kærlighed og sex

Kære kvinder …

20. august 2014
af Jakob Olrik
Foto: Privat
Hold da fest, hvor bruger I meget tid på at gå op i, hvordan I ser ud! I kæmper og kæmper, fordi I skal være toptunede-slanke, gå i dyre mærkevarer og se så unge ud som muligt. I bruger vildt meget dyrebar tid på at tænke på det, og I bruger masser af penge på det. Jeg vil næsten sige: I slider jer selv op på det.

Det er åbenbart blevet et statussymbol at have kontrol over sit udseende. Idealet er at kunne styre sin vægt, at have råd til mærkevarer og dyre tasker og fjerne alle tegn på aldring. Dét er idealet. Skræmmende.

Jeg mener, idealet er kontrol. Så skal kontrol nu være et udtryk for succes?
- Se! Jeg kan styre mig! Jeg kan sulte mig! Jeg kan forme mig selv! Er jeg ikke go'?

Dårligt selvværd

Og så tænker I måske, at I virker tiltrækkende på en mænd, når I ser "perfekte" ud? Det er ikke tilfældet. Når sandheden skal frem, er det det modsatte, der sker. Jo mere makeup og mærketøj I bærer, jo vildere fitness-krop I har og jo mere rottegift I sprøjter ind under huden, desto mere flasher I jeres mindreværd, usikkerhed og manglende tillid til livet og til at I er gode nok, som I er. Helt ærligt, I kan lige så godt tage en bluse på, hvor der står: "Jeg har dårligt selvværd", når I kommer stavrende med jeres perfekt trænede kroppe og perfekt lagt makeup på jeres alt for glatte pander.

Hvad vil I selv ha', kvinder? Vil I have ham typen, der har sixpack, er atlet og løber tre gange om dagen og går sygeligt op i at kontrollere mad, motion og sit udseende? Eller vil I have ham, der hviler i sig selv, er glad for sin seksualitet, er nærværende og godt tilpas med at være den, han er?

Book din billet til Jakobs næste foredrag herNaturlighed

Hey, vi mænd vil altså også helst have det naturlige! Vi tænder ikke på kontrol.
Vi vil have en kvinde, der hviler i sig selv, der er fortrolig med sin seksualitet, og som er glad for sit liv, elsker sit eget indre erotiske væsen, elsker sig selv indefra helt nede fra ur-kussen og ud gennem øjnene! Det hele handler om, hvordan du opfatter dig selv.
Kan du mærke dit indre erotiske væsen? Det er dét, vi oplever!

Og lige lidt bonusinfo:

Vi mænd elsker jeres fedt. Kvinders fedt sætter sig anderledes end på mænd, og det er tiltrækkende. Bollehåndtag, erotisk buttet, vi kan lide det. Former, stor røv, store bryster, vi får lyst til at ælte jer som dej. Drop nu det der drengekrop-ideal! Vi tænder ikke på det!
Og tænk, om I kunne smide al den kontrol med jeres udseende, og i stedet lege, grine og flippe lidt mere ud!
Lad os for pokker leve livet!

Læs meget mere om Jakob Olrik HER

Noget på hjerte?
Spørg sexologen fra Shoppen
HER!

Læs også