https://imgix.femina.dk/media/938419c9af7e47a68ffba4f2c9947121.jpg
Kærlighed og sex

"Jeg fandt min soulmate med en magisk vase!"

12. juli 2011
af Elsebeth Lesmeister
foto: Privat
Elsebeth fandt den eneste ene - og det tog hende kun en måned. Hun har nemlig taget feng shui-magi i brug!

Jeg havde haft et forhold som endte midt i januar, og jeg følte mig lidt forvirret og ked af det. Jeg tænkte "Ok, jeg får åbenbart aldrig et rigtigt varigt seriøst og kærligt forhold og en sød og dejlig kæreste"

Hvorfor ikke?
En del måneder senere besøger jeg oestrogen.dk's hjemmeside og falder over et link til noget feng-shui, som, jeg synes, er spændende. På den side finder jeg noget om "den magiske vase" og tænker "Ja, hvorfor ikke?

Hvis jeg selv tror på det, og lader skæbnen og universet få en finger med i spillet, så virker det måske?" Jeg synes i hvert fald, at det er værd at prøve, og 149 kr. er jo ikke nogen formue.

FAKTA

Vil du også prøve den magiske vase? Det koster kun 149 kr!

Køb den her: Find kærligheden på 6 mdr - 149 kr.

I følge ældgamle feng shui-traditioner vil vandet i din yndlingsvase sætte gang i dit kærlighedsliv. Det sker hvis du fylder frisk vand i et par gange om ugen - og har vasen stående det rigtige sted i dit hjem.

Feng shuimaster Torben Hecksher fortæller dig hvor i dit hjem du skal stille din yndlingsvase.

Så jeg bestiller "den magiske vase" på oestrogen.dk's hjemmeside den 23. april, og tager på en kort ferie til Barcelona. Da jeg kommer hjem igen, starter jeg med at bruge min yndlingsvase fra den 30. april.

Jeg sætter den i det verdenhjørne som min fengshuimaster, Torben Hecksher, har skrevet, jeg skal. Jeg bruger en gammel vase, som jeg har arvet fra min mormor - det er en skøn mørkeblå vase med lidt grønt mønster i.

Prøv den selv! Klik her og prøv vasen: Find kærligheden - 149 kr.

Flirt på facebook
I de første uger fylder jeg vand i et par gange om ugen, som man minimum skal, men så læser jeg på nettet, at man kan skrue op for dens virkning, hvis man fylder vand i oftere. Så jeg begynder jeg at fylde vasen med koldt frisk vand hver dag.

På facebook er der et par mænd, som begynder at skrive til mig - mænd jeg ikke kender eller på det tidspunkt har mødt før. Jeg begynder at skrive sammen med den ene af dem.

Prøv selv!
Find kærligheden - 149 kr.

Mødes i Struer
Sidst i maj inviterer en veninde mig med til en festivaldag i Struer, så vi tager tre veninder afsted til Struer for at høre noget musik. Da min "penneven" fra Facebook bor tæt på Struer, aftaler vi at stikke hovederne sammen for at høre lidt musik og hilse på hinanden.

Efter den lørdag i Struer, hvor vi møder hinanden, begynder vi at sms'e og skrive mere sammen. Det ender med, at han kommer til København for at besøge mig. Det er rigtig spændende, og vi kan bare mærke, at der er en kemi med det samme.

Manden i mit liv
Vi er nu kærester og har været det siden den 19. juni. Vi ved begge, at vi har fundet den eneste ene og har mange spændende fremtidsplaner.

Fra jeg begyndte at fylde vasen med vand, til jeg mødte min dejlige kæreste, gik der kun en måned. Og jeg er ikke i tvivl om, at han er manden i mit liv.

Vasen har hjulpet
Så nu er vasen blevet arbejdsløs, og jeg kan igen bruge den til smukke blomster fra min kæreste.

Jeg er ikke i tvivl om, at vasen har hjulpet det hele på vej og kan kun sige: "Prøv det - det koster jo næsten ikke noget" - og man skal kun bruge lidt vand fra hanen og huske at fylde den.

Køb her: Find kærligheden - 149 kr.

Læs også: Dette forhold giver dig længst levetid

Læs også