https://imgix.femina.dk/media/3a1fad5fc82040cab218b56f1781a690.jpg
Kærlighed og sex

Gør din mand til en bedre elsker

25. januar 2012
af Lisbeth Madsen, Alive.dk
Foto: All Over Press
Kunne du godt tænke dig, at der kom lidt mere gang i lagengymnastikken, så får du her 5 gode råd.

Selvom din mand ikke er en tip-top-elsker, er der lys forude. Du kan sagtens hjælpe din mand til at blive en fantastisk sengekammerat. Det handler om at sige, hvad du vil have og rose ham for det, han gør rigtig, skriver magasinet Tidens Kvinder.

Han ikke kan tilfredsstille dig
Det er vigtigt at sige det straks, hvis du faker alle dine orgasmer. Mange mænd tror, at kvinder er ens. Men selv om han var god til at tilfredsstille sine tidligere partnere, er det ikke sikkert, at han kan tilfredsstille dig. Så du skal fortælle ham præcist, hvad du vil have. Hvis du skal fortælle din mand, hvad du ønsker i sengen, skal du imidlertid kende dine behov, så start ved dig selv.

Hans udskejelser kræver rettelser
Husk, at mænd elsker ros, så ros ham både før under og efter sex, og især hvis han virkelig har gjort godt. Så husker han det helt sikkert til næste gang. Og bed så om det, du gerne vil have. Mænd skal gerne hjælpes lidt på vej, for at lære hvad kvinder vil have.

Han vil ikke prøve nye ting
Langt de fleste mænd vil gerne udvide deres - og din - horisont og eksperimentere, men det er selvfølgelig vigtigt at servere ideerne på den rigtige måde. Hvis du f.eks. gerne vil indføre erotisk legetøj, så start med noget småt, der ikke overskygger hans manddom. Vis ham, hvordan du gerne vil have det brugt den på dig. Du kan også læse en erotisk novelle op med en bestemt handling og fortælle ham, at det tænder dig.

Han er dårlig til at kysse
Et godt kys er ikke ensbetydende med tungen langt ned i halsen. En effektiv måde at kurere en deep-throater på er ved at prøve at kysse ham på samme måde, så skulle han gerne lære det. Hvis ikke det virker, så vis, at et kys i stedet kan være drillende og legende. Og brug så tungen - men med måde.

Han er for slap …
For meget sukker, rygning, junkfood, for lidt motion, for meget stress, for lidt søvn, for meget alkohol - alle de dårlige vaner er med til at tage begejstringen fra manden. Så opfordr din mand til at løbe et par gange om ugen og spise sundere.

Læs også