https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/august/datingprim.jpg
Kærlighed og sex

Det er dyrt at være utro!

19. august 2013
af Lonnie Kjer
Foto: All Over
Det koster at være utro. I hvert fald for mændene. De utro kvinder forventer nemlig, at manden betaler gildet og i øvrigt runder middagene og rejserne op med gaver. Og mændene? Ja, den er de da helt med på, skriver utroskabssitet Victoria Milan.

Det er dyrt at ha' en elskerinde. Men det er åbenbart også helt ok. Mændene regner nemlig med at skulle betale for både det ene og det andet, mens affæren står på. Og det passer skægt nok med kvindernes forventninger om et godt 'forhold'.

Utroskab - en hverdagsflugt
Så blæse være med ligestilling. Når det kommer til utroskab, er alt ved det gamle, og der er stor enighed blandt begge køn om, at det - selvfølgelig - er mændene, der skal finde kortet frem. Ikke så underligt, siger Danmarkschef for Victoria Milan, Dominka Peczynski.
"Mange mennesker føler sig kvalt i sit hverdagsliv. Utroskab handler meget om eskapisme og i deres drømme indgår ofte den traditionelle rollefordeling mellem mand og kvinder, som de savner i deres faste forhold," siger hun.

Norske piger mere generøse
Men det er ikke helt ligegyldigt, om stævnemødet finder sted i København, Stockholm, Oslo eller Helsingfors, viser undersøgelsen. De svenske kvinder er allermest glade for dealen om, at mændene betaler, derefter følger de danske kvinder, mens vores søde, norske medsøstre gerne splitter regningen med daten. Under alle omstændigheder er mændene glade for aftalen og går slet ikke op i selv at modtage gaver eller erkendtligheder fra deres elskerinder. Så ved vi dét …

2765 af Victoria Milan's danske medlemmer har deltaget i undersøgelsen.

Læs om sitet og undersøgelsen her!

Læs også