https://imgix.femina.dk/media/90a9f4729e21472e8344a3b9534b5e82.jpg
Kærlighed og sex

Der er "love" i luften - vil du være med?

4. juni 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Der er også plads til dig på tilskuerrækkerne, når TV3 snart begynder optagelserne til deres nye datingprogram. Oestrogen viser vejen til festen …

Hvad kigger man(d) efter, når man leder efter drømmedaten? Er han til blondiner, flad mave, gode nødder? Eller er han meget mere til én at føre lange samtaler med? For det er selvfølgelig det indre, der tæller. Eller er det? Sidste skud i rækken af datingprogrammer leder efter svaret, når TV3's "Love" ruller over skærmen senere på året. Her skal den udvalgte hovedperson nemlig vælge mellem tre frivillige kandidater til drømmedaten, og mens vi andre på skærmen kan se "hele pakken", skal overdommeren selv vælge sin date ud fra billeder af "udvalgte kropsdele."

Frisk på en fest?
Men inden da er der alle de indledende øvelser, og dem kan du blive en del af. Uanset om du selv er frisk på at deltage i programmet, eller du mere har lyst til at være med på en kigger. De mangler nemlig publikum til optagelserne, der finder sted over sommeren, og der er lagt op til noget af en fest i studiet for dig og dine festklædte venner, mens hemmeligheder, labre kropsdele og mindre charmerende sider flashes.

Form med indhold
Der bydes på mad, snacks og - hold nu fast - fri bar, når optagelserne skydes til programmet, der vil afsløre, om unge mænd efterlyser meget mere, end hvad øjnene lige ser og, så at sige, gerne vil have form(er) med indhold. Og den anden vej rundt, selvfølgelig. For kvinderne skal naturligvis også afgøre, om veltrænede overarme og frække øjne kan rette op på, om manden tidligere har været utro eller har andre "spændende" skeletter i skabet.

Sådan gør du!
Har du lyst? Så skriv til anita@tvpublikum.dk, og oplys dit navn, dit nummer, og antal ønskede pladser.

Læs også