https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/juli/datingferieprim.jpg
Kærlighed og sex

Danskerne vil date på ferien!

15. juli 2013
af Redaktionen
Foto: All Over
Det kan godt være, det vrimler med veninder i flok på de forskellige ferie-destinationer. Men i virkeligheden vil vi allerhelst af sted på ferie med den, vi elsker. Og har vi ikke sådan en, så finder vi ham på ferien!

Danske singler drømmer om at rejse på ferie med deres livs udkårne, hvorimod ønsket om at komme på ferie med familie eller venner er helt i bund. En ny undersøgelse foretaget af Danmarks største datingsite Dating.dk viser nemlig, at 75% af 1.900 adspurgte brugere helst vil rejse på ferie med en kæreste, og mindre en 10% vil på ferie med deres ven/veninde.

Dating på ferien
Singlerne hos Dating.dk har dog store håb og forventninger til ferien, selvom de ikke kommer af sted med en kæreste. En femtedel af dem vil helt sikkert forsøge at finde en kæreste eller en flirt på ferien, mens halvdelen siger, at de måske vil prøve.
Hos Dating.dk regner man derfor med, at ferietiden vil byde på mere brug af deres app til mobilen.
"Vi har i starten af juli mærket en stigende brug af Dating.dk app'en i udlandet. Jeg tror, det skyldes, at vores brugere vil holde kontakten med de potentielle kærester, de skriver med, samt sætte dates op til efter ferien," siger medstifter og direktør for Dating.dk, Peter Sønderby.

Mobilen holder ikke ferie
Og hvor meget vi så end trænger til ferie, har vi mobilen med os, når vi rejser. Ikke mindst hvis man er single. Undersøgelsen viser også, at næsten alle singler tager deres mobil med på ferien, hvor hele 71% vil bruge telefonen til at tage feriebilleder med, og kun 65% regner med at skulle bruge telefonen til sit oprindelige formål, nemlig at ringe. Af de nyere smartphone-fordele vil 45% finde en kæreste på Dating.dk.

Ferie med flirt og kommunikation
Stig Elling, salgsdirektør for Star Tour, forstår godt hvorfor.
"Vi mærker at danskerne bruger mobilen mere og mere flittigt på ferien, og jeg mener, det er en fin måde at kunne kommunikere på, selvom man selvfølgelig også skal huske på at lægge den fra sig og bare være til stede og få slappet af," råder han og giver samtidig et par stensikre rejsetips med på vejen.

Stig Ellings ferieråd til dig!
"Det perfekte feriemål for en kæresteferie er lækre øer som Samos eller Menorca, der har masser af små strande, hvor man kan være i fred, og hoteller for par, hvor man kan dyrke hinanden i lækre omgivelser. Hvis man er ung single, vil jeg anbefale Cypern og byen Agia Napa, hvor der er et rigt byliv."
Rigtig god ferie. Uanset hvor du skal hen. Og med hvem.

Læs også