https://imgix.femina.dk/media/03d02febeac1423c8d022266f975a882.jpg
Kærlighed og sex

Casper C.: ”Ja, vi er kærester”

8. september 2011
af Juliane Olsen, Alive.dk
Foto: All over press
Komikeren har offentliggjort sin kærlighed til den unge Isabel Friis-Mikkelsen

Ikke længe var han ude at nyde singlelivet før, at Casper Christensen nu igen er i et fast parforhold. Denne gang er den heldige kvinde den bare 25-årige Isabel Friis-Mikkelsen, der har været komikerens assistent siden sidste år.

- Ja, det er rigtigt. Vi er kærester, og vi er meget forelskede, siger Casper Christensen til seoghoer.dk

Han og skuespiller Iben Hjejle brød op i foråret efter flere års samliv. Den gang var det med et udtrykt ønske fra Casper Christensens side om, at de to på et tidspunkt kunne klinke skårene igen. Men dette er altså ikke sket, og nu har den succesrige komiker igen fundet kærligheden med en kvinde, der er 18 år yngre end han selv.

Dermed bliver tv-vært Jarl Friis-Mikkelsen ikke blot Casper Christensens gode ven og kollega, men nu også hans svigerfar. Den nye svigermor er Jacqueline Friis-Mikkelsen, der er direktør for Unique Models.

Selv om der længe har været rygter og spekulationer, fordi de to turtelduer ofte er blevet set sammen i tæt selskab i offentligheden, så er det først for ganske nyligt, at titlen "kærester" er komme til.

- Men det er ikke noget, der har kørt på længe. Det er kun en måned siden, slår Casper Christensen fast overfor ugebladet.

Læs hele historien på seoghoer.dk:

"Jeg holder meget af Isabel", sagde Casper i april til seoghoer.dk. Læs mere her.

Læs også