https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/sex-og-kaerlighed/2013/03/1311-7-maend-vi-ikke-vil-kysse/1311-maend-vi-ikke-vil-kysse.jpg
Kærlighed og sex

7 mænd vi IKKE vil kysse

15. marts 2013
af Redaktionen
Mænd, der kysser deres kone farvel om morgenen, lever statistisk set fem år længere end de mænd, der ikke gør det. Men der er nogle mænd, som vi her på redaktionen helst ikke vil kysses af!

Der er sikkert en kvinde til langt de fleste mænd. Heldigvis. Og omvendt. Men på redaktionen har vi alligevel moret os med, at tale om, hvem vi bare ikke ville kysse og det, der er bedre, om de så var eneste mand tilbage på Moder Jord.

Vi er slet ikke enige, men sjovt er det. Her får du et udpluk af mændene og de meget personlige, helt individuelle og absolut udokumenterede begrundelserne for, hvorfor de ikke er helt ligeså tiltrækkende som for eksempel Johnny Deep eller Mads Mikkelsen.

Lars Barfoed:
"Jeg kan slet ikke udholde tanken om ham stående op ad en dørkarm i pyjamas"

Laust Sonne:
Lige lidt for metroseksuel! Fedt når mænd går op i deres udseende, men jeg ville jo virke som en betonlebbe ved siden af ham.

Per Pallesen:
"I det hele taget nej til mænd, der går op i rødvin på den måde"

Clement Kjærsgaard:
Hans læber gør mig helt vildt bange! Kæmpestore og våde - hvordan undgår man at blive kvalt?

Kristian Thulesen Dahl:
Tror at han ville ligge alt sit tøj pænt sammen (som en ægte soldat) inden den store "aktion.

Claus Elming:
Hvem gider egentlige have den evige trussetyv…øøøhhh jeg mener "ung"-karl, som går op i amerikansk football, damer og "Vild med dans" -I wonder why?

Lukas Graham:
Fed musik, men der er lidt for meget øl-ånde over ham!

Læs også: Kys kan kurere manglende sexlyst

Læs også