https://imgix.femina.dk/media/53bf1668480247bd9692de6bea1e4f57.jpg
Kærlighed og sex

5 do’s and don’ts når du dater

16. august 2011
af Redaktionen
Kilde: Zoosk.dk
Er det okay at tale i mobil på din date, og skal du spille kostbar og vente med at svare, når din date skriver til dig? Datingsitet Zoosk har spurgt danske singler, hvad der er do’s and dont’s, når du dater

Se her, hvad undersøgelsen (måske overraskende) viser:

1. Det kan ifølge de danske single-han-alfaer ikke betale sig at spille kostbar. Du bør besvare en flirtende besked inden for 15 minutter. For ifølge undersøgelsen forventer 68,8 procent af danske single-mænd et svar. Det er nemlig kun 9 procent af mændene, som stadig hænger på, hvis de ikke har modtaget et svar inden for en time.

2. Sluk din mobil, når du er ude at drikke kaffe på din første date. Eller undgå i det mindste at besvare SMS'er eller mails - og lad vær med at logge på Facebook. Du risikerer, at din date går hjem. Flere end 19 procent af de mandlige singler er skredet for tidligt fra en date, fordi kvinderne har været for optaget af deres mobil.

3. Læg gerne en sød besked på din dates telefonsvarer. Flere mænd vil hellere høre din stemme på telefonsvaren (51,7 procent) end modtage en SMS (45,1 procent)

4. Selvom du er meget glad for din iPhone, så lad den ligge i tasken. Det er nemlig kun 3 procent single-hanalfer, som bliver lader sig imponere over din smartphone.

5. Hvis din date derimod sidder med sin iphone og bruge sine apps til Wikipedia eller cocktail-guides, så er han meget interesseret i dig. For ifølge Zoosk-undersøgelsen bruger 32 procent nemlig sine apps til at imponere sin date med.

Læs også