https://imgix.femina.dk/media/3dea7ae43ba243cab68b24641c82faff.jpg
Kærlighed og sex

3 tips til din bedste date

12. juli 2011
af Singlecoachen
foto: colourbox
Går dine sommerhormoner amok? Kom afsted på en date! Singlecoachen guider dig til den bedste af slagsen.

Læs med her, og få singlecoach Tania Friis 3 bedste tips til en god date i sommerferien!

1) Lyt efter
Vi alle gerne vil mødes og ses, som den vi er.

Du får meget værdifuld information direkte og mellem linierne. Når du har i baghovedet, hvad det er du søger og hvad, der er vigtigt (3. princip), så kan du lytte på en undersøgende og nysgerrig måde, som hjælper dig til at finde ud af om I skal ses igen.

Læs også: Vi er seksuelt aktive som aldrig før

2) Tal aktivt
Spørg ind til det, du hører for at vide mere. Det kan du sagtens gøre på en både nysgerrig og empatisk måde uden at virke som den spanske inkvisition. Hv-spørgsmål (Hvem, hvad, hvordan, hvornår, hvorfor).Brug som anledning til at fortælle det, du vil om dig selv (ok at sætte grænsen for hvad du vil fortælle om på første date). Det viser, at du er i kontakt med dig selv.

Gør op med dig selv på forhånd omkring, hvad du gerne vil vide om ham og forbered dig på at kunne svare på de samme spørgsmål.

Læs også: 5 tips til den lykkelige single

3) Respektér din date
Lyder måske indlysende. Det det handler om at det at huske på, at den anden også er der for det samme som dig: at vurdere om du kan give ham/hun det, vedkommende ønsker og har brug for?

Køb herFind kærligheden
på 6 mdr! - 99 kr.

Det kan være, du føler, at du kan give ham dét, der er vigtigt for ham - men du føler ikke, at han kan give dig dét, der er vigtigt for dig.
(vi spejler hinanden hele tiden. Måske spejler han sig i dig, som værende mere af det han selv gerne vil være men ikke er - han vil ende med at tage mere fra dig end du vil modtage fra ham).

Hvordan går det så med at lytte aktivt og forholde dig til ham og et evt. potentiale?

Lad være at lægge dine egne mentale forventninger om en fremtid ned over ham lige med det samme, men forhold dig til ham - som han er her og nu. Vurder stille og roligt om han rummer det, du har brug for, for at kunne begynde den fremtid, du gerne vil.

Læs også: Tantra slukker tørsten bedre end cola

Læs også